Hej Hopp!!

Kommer väl inte ens ihåg vad som hänt de senaste me mitt minne men lite ska ja väl kunna kasta ihop ;) Har jobbat mer än vanligt de sista så har la inte riktigt hunnit me & skriva här.. Va på Nellys kalas i Söndags & efter de åkte vi till Therese & Judith & fick världens goooodaste mat mums mums den gick ner kan ja lova ;) Dom blev allt hel kära i lilla Nikki & bråkade om henne tillslut haha.. Therese skulle gå ut & kissa henne & vi tre tjuvkikade på dom genom fönstret & de såg bara sååå löjligt gulligt ut haha, Therese visste la inte riktigt hur hon skulle hålla i kopplet Mohahaaaaa, hoppas inte ja ser ut så när ja är ute me henne haha!

Sen doppade vi frukt i denna choklad-fontänen, gissa om de va gott!!! Åt så man mådde illa hehe!!



Sen träffade vi Katta som vi fick nys om oxå bodde i Kortedala ju ;) Så vi träffade henne på torget en snabbis & my & Solo oxå :) Va himla roligt att se henne igen!!



Söta Solo!





Mattias har vi vart hemma & fikat hos en kväll, sent till kl ett på natten :) De va kuligt, va längesen nu! Han gav Nikki den här filten hehe :)



Ja håller på & lär Lilo & Donna att krypa, Tindra har lärt sej att hoppa över benet & Tingen har lärt sej att nicka ja när ja frågar om mamma är bäst hehe.. Nikki har lärt sej sitt & ligg & nu övar vi på snurra ;) Tingen har antagligen en infektion i skelettet men dom är fortfarande inte säkra, kan hända att vi får operera bort hennes tå men först ska hon gå på antibiotika & annan medicin i en månad + vila så får vi se om de ger me sej.. lider av att se henne nu kan ja lova, hon undrar varför hon måste va lugn, varför ja tar me alla dom andra på promenader varje dag men inte hon... de skär i mitt hjärta!! Hon har sina ben & ja aktiverar henne men de räcker ändå inte, hon behöver ut oxå & att hon inte vart ute sen i påsk & ska hållas inne så här länge gör att ja spyr på tanken! & sen ska knölen opereras bort oxå, undra när de ska ta slut.. Hoppas inte hela hennes sommar är förstörd för då är min de me!



Nikki har somnat i Ramonas basker... Den lilla skit hunden har nog stulit en liten del av mitt hjärta tror ja nog ;)

Ja har lyckats tjata till mej mina födelsedags presenter av Ramona i förskott nu igen hehe.. Ja vet jag ÄR PAKET GALEN & kommer säkert alltid va ;) Finns inget bättre än & riva upp paket hehe.. & ja får alltid så perfekta grejer va henne, hundböcker, högtalare, data.. ja de finns mycke mer att nämna kan ja lova ;) Denna gången fick ja världens finaste halsband med ett kort av Tingen inristad, hur fint som helst!! Så nu ska ja bära me mej min älskade hund jämt=) Sen fick ja ett örngott med ett foto av Ida på, hunden som jag älskar mer än mest över allt annat! Hon & Tingen är dom två hundarna.. Eller Ida va får man ju säga då..



Sen fick ja ett inramat foto av de första fotot vi tog när vi blev ihop, från en fotoautomat haha..



haha va små vi va då ;)

Massa tack för dom fina presenterna hjärtat! Nu köper du INGA fler, ja har fått tillräckligt & varje år får ja alltid en hel massa så nu får du inte skämma bort mej mer va ;) Får ju inte bli alldeles för bortskämd liksom hehe... Nu kommer ett såå sött kort på Troy, den här blicken får mej bara att SMÄLTA totalt! =)



Cissi & Frida råkade ha exakt samma kläder på sej på kalaset haha, samma linne, samma byxor & samma tröja, vadå komiskt ;) Sötnoooosar!!



Nu har ja nog inget mer & komma me för tillfället, allt annat har ja redan glömt bort som sagt ;) Håller tummarna för att Rudi blir frisk tills hans kalas vi ska på på Lördag!


.....





Veterinären Igen!!

Dit ska Tingen idag igen, min stackars hund!! Hoppas nu dom kommer på vad de är för de här orkar ja inte me! Ruinerad totalt är ja oxå, världens fattigaste fattiglapp, trevligt... så ja ska leva fattigt ett tag framöver kan ja lova.. konstigt att alla räkningar & veterinär utgifter mm ska komma på samma skit gång, att de alltid ska va så!

Åkte till gbg igår & fick äntligen pratat me min älskade lilla bror.. Kändes hel bra!! Han är allt min vanliga Henke trots allt=) Min underbara!!! Så nu har vi rensat luften iaf & de känns bara kanon så nu mår ja bättre över de iaf :) Träffade Ida en snabbis oxå eftersom hon me va hos sina föräldrar, kul att träffa henne igen!!

Med Nikki går allt bra me, hon är en kanon valp, änsålänge iaf ;) Hon sover när hon ska sova & hon är otroligt rolig att titta på när hon busar runt, just nu ligger hon på Lilos rygg & sover, dom är bästisar dom två :) Är nog lite kär i de där pyret ;) Även om hon har fula öron**asg**

Insidan som räknas sägs de la haha :) Ringträning me Lilo ikväll igen, alltid lika kul!!! =) Skriver när ja har mer tid över, kommer lite bilder oxå :)

















Lilo sööööt hund :)



söt hundarna kör hinder hoppning på balarna :)

Nikki, Fest & Donna & Tingen...

Har haft så fullt upp att jag inte hunnit skriva här de senaste, stressar som en idiot fram & tebax så snart står ja väl inte ut länge till & den ständiga stressen att ja är så jääävla fattig nu gör mej galen & när hundarna mår dåligt så kan ja inte påstå att ja mår särskilt bra heller.. Donna är iaf bra nu som tur är, blodprovet visade att allt va som de skulle, en himla lättnad! Men hon ska vila ett tag till så att veta att hon är så understimulerad nu är inte heller kul.. Men som sagt kanon glad att hon är frisk!

Även om hon betedde sej som ett svin hos veterinären.. värre än värst denna gången men som sagt, vissa hundar eller rättare sagt måånga hundar reagerar så när dom får/har ont.. Tingen har oxå vart hos veterinären, hon är halt ännu & vi vet inte varför, veterinären tror som jag, att det inte är i leden då hon gjorde böjprov på henne dessutom.. Men nåt är de så hon är insatt på medicin & vila i 10 dar så får vi se om de ger med sej, trevligt med två understimulerade hundar där hemma.. nu får dom ju i & för sej massa ben & lite annan stimulans men de är inte tillräckligt när dom inga promenader får.. Så dom undrar nog varför jag bara tar ut Lassie vovvarna & inte dom..

Till på köpet har Tingen en knöl som veterinären kollade upp oxå, en fettknöl men även den kan va elakartad sa dom så den ska vi ta bort när tassen blivit bra, då ska ja behöva lämna henne där & va orolig att hon inte ska vakna upp igen, åh hatar de!! Dessutom hatar ja att hon är så rädd för dom, hemskt jobbigt för henne att behöva springa hos dom så ofta.. & värre blir de efter varje besök.. "Ja säger ju att veterinären är dum mamma, dom gör ju bara massa elaka grejer me mej jämt" Känns som hon tycker så..

Konstigt att allt ska komma på samma gång när man är fattig som ett svin, de gick bra me mitt sluta gnälla försök ser ja haha... Nya biabäddar har alla fått oxå, de kostar kan ja lova.. Även om vi fick en dunder rabatt!! Lilo har fått sitt rosa söta koppel som ja spanat in hos Pia & Nathalie ett tag nu ;)


Jaja nu får de va slut tjatat om alla jobbiga tråkiga saker... Festat har ja gjort, de va ju en rolig sak iaf!! =) I Lördags så är ju lite sent att komma me de nu haha.. Men vi va hos Frida men Ramona va tyvärr sjuk så hon va kvar hemma, stackarn har otur att jämt va sjuk när vi planerat att gå ut.. Va iaf en dunder rolig kväll, tack alla tjejer!!! Fast en sak måste ju sägas, en rolig sak=)

Dom här tjejerna är VERKLIGEN tjejer, de är fascinerande att se på dom när dom håller på me sina naglar, löshår, lösögonfransar, kläder, högklackat & gud vet vad! Är änna en liten outsider bland de där gänget haha, men de är kuuuul=)



söta Isa!!



Lina den vilda som brukar lära mej hur man sprejar me hårspray mm haha!



Nicole :)



Frida NR 2, en väääldigt rolig en :)  "vadå har ni inte övnings kyssts med en tomat innan"?? Haha



Iaf en av gulle-grisarna är me på att de tas kort ;)



så snuttigt :)



Sötisen Cissi & några av resten av töserna



Sötnos!! & Cissis kompis Kristin=)



Nicole har roligt me Nelly=)



Lina



Frida 2 Igen :) "Visste ni att en gurka är ett bär"?? Haha hon är bara fööö rolig!





De här är då ett av dom pinsamaste korten som tagits under den kvällen me tanke på att alla är bruna & jag är LIK BLEK Haha...



Gulle snutten!!



Jag & Frida rules haha



Belle har somnat under festen :)





Wohooooo



Antonia









Två underbara kompisar!!



Cissi ser lite väck ut av all rök hehe



Kristin=)



Vi är lite galna :)





Dom två Linorna är på G :)



Störtsköna Lina, otroligt rolig & go tjej!









Godingen!



Ute på krogen



Snyggt Mattias ;)





Tack för en rolig kväll brudar!!

Blev en massa kort denna gången oxå :) Kort galen som ja är ;) Nu till en annan nyhet... Vi har skaffat en hund till!! Eller nja, kan nog inte kalla henne för hund direkt, snarare en blandning av en ailien/råtta/ekorre nånting haha.. Fast en rätt söt sådan.. Fast öronen kunde ju vart mindre asså ;)

Nikki heter hon, Ramona har tjatat ett bra tag om en sån & jag sa nej nej nej men jag gav visst me mej tillslut, skulle aldrig gått me på de om de va en krävande ras men nu är ju inte en chihuahua mycke till krävande hund kan ja inte påstå haha.. & hon har största ansvaret för henne. Så i Söndags åkte vi & hämtade henne, bakfull som ja va! En underbar uppfödare & hela hennes familj va kanon goa! Så Ramona ska börja ställa ut denna lilla(de tror ja på först när ja ser de haha)

Hon har svin kul me Lilo där hemma & alla gillar henne fast Ting vet vi ju redan va hon tycker ;) Så nu får vi se hur detta går, måste ju va väldigt försiktig om den lilla.. Uppfödaren hade stickat en liten tröja till henne som vi fick oxå, för dom fryser så himla lätt dessa små.. Ramona har ju då såklart redan inhandlat ett par tröjor men dom är lite för stora för henne ännu.. Så nu kommer lite bilder på henne oxå, alla andra detaljer om allt som hänt de senaste har ja glömt av för längesen så får skärpa mej me bloggandet nu :)



Leker me lillebror



Hemma hos oss i sin bädd





Gulle snutt!







Så nu får de va nog för denna gången, måste jobba nu! Vi har börjat grilla oxå, hur gott är inte de!! Massa massa!! Sommar på gång åh så glad ja blir då!! =)








Lalalalaaaaaa

Ikväll blir de fest, de blir nog kuligt=) Fast egentligen är jag la för trött för att festa & för fattig oxå för den delen men de skiter ja i nu ;) Donna mår bra & svullnaden har gått ner så får vi hoppas blodprovet är bra på tisdag.. Syrran är hemma från sjukhuset, oxå positivt!! Men lilla Tingen är inte så bra eller jo hon är ju bra men inte hennes tass=( Va fasen hon  nu gjort me den de vet ja inte men nåt fel är de.. blir galen av att inte veta varför hon haltar ena stunden men inte andra & så står hon & håller upp sin tass, fan att hon jämt åker på allt.. oturs hunden nummer ett.. så de blir veterinären för henne oxå till veckan, ruinerad totalt blir man ju då.. Men huvudsaken är att hon blir bra såklart!!



Gud så fin ja är när ja rider haha**Not**

Imån blir de ut på hemlig road-trip............. Undra vad man kan ha me sej hem när man kommer då haha... Ha en bra helg brudar!!!

Donna....

Lilla älskade Donna har blivit biten av en huggorm=( Var eller när har vi ingen aning om, men igårkväll när jag märkte att hon haltade & att hela frambenet var dubbelt så stort så blev de till att åka till slöinges klinik me henne..

Skrek som en stucken gris gjorde hon när veterinären klämde på hennes ben, hemskt va de.. Ramona kunde inte va kvar i rummet så hon gick ut.. Usch hemskt å se henne få så ont.. sen blev det röntgen för att utesluta att de va nåt annat, slapp ge henne lugnande så duktig va hon!!

Så veterinären är nästan helt säker på att de är ormbett & de hade kommit in fler som va ormbitna nu.. Dom kunde inte komma på att de skulle va nåt annat som får ett ben att svullna upp på de viset.. så hon fick sprutor & ska nu medicineras ett tag, inga promenader för henne så hon kommer väl klättra på väggarna där hemma om ett tag stackars Donna!!

& orolig får man va ett tag framöver oxå=( Detta kan ge stora skador på hjärta, lever & andra organ så hon ska in om en vecka igen & ta blodprov för att se hur de ser ut så nu gäller de att hålla tummarna asså... beror på hur mycke gift hon fått i sej oxå.. usch hemskt detta!! Älskade Donna!!



Första blommorna i trädgården :)

Klippte Selmas klor igår hemma hos Lina, Frida höll & ja klippte & trimma tassarna ;) Gick lika bra som alltid.. Har tänkt mycke på att ja fan jämt gnäller, orkar inte höra på mej själv!! & de gör ju inte andra heller för den delen haha.. "Fan de fanns ingen kall cola inne på Willys" "Kör din jäkla snigel" "står inte ut me min rygg & mensvärken" "Gud va trött ja är" "ja fryser ihjäääl" Ja de va bara nååågra av sakerna... ska fan täppa igen käften på mej själv nu haha, iaf försöka & sluta gnälla, de hjälper ju inte ändå & vem tusan orkar höra på mitt jäkla gnäll?? Exakt inte jag heller haha!!



Lilla Timmy, inte den snyggaste direkt haha men ett hjärta av guld har han!!



sleten kan man ju säga...



Usch uttråkad är ja här på jobbet nu.. ska nog försöka läsa lite hundtidningar som ja ligger efter me.. Ikväll blir de ringträning igen JIPPI kul att de börjar igen, Lilo ska me & bli ännu mer proffs på att stå still ;) Tindra ska nog få följa me nästa gång, för skojs skull=) Jaja nu har ja tjatat så de räcker :) SOOOOL IDAG ÅHH SÅÅÅ UNDERBART!!! P.s Imorse va ja så trött att jag trodde jag hette Sven-Åke typ haha(Nu gnäller ja igen*asg*) vandrade upp & skulle precis ut me hundarna när nån jäkel bankar på dörren så ja trodde ja skulle skita ner mej haha.. de enda ja ser är en man i kostym & ja va helt väck & trodde de va polisen, såg ut så.. Tänkte att va fan ska dom gripa mej för haha(snacka om att ja va väck) öppnar dörren & där står sotaren så gulligt & ler............ Haha fan borde slått han me en kvast eller nåt för han skrämt livet av mej ;) ;)


På besök hos Emma & Peter :)

Ja nu har vi sovit hos dom i två nätter, helt underbart va de! Vi hade massa kul & fullt upp hela tiden :) Alla vovvar fick följa med men lilla Donna fick va i Björkäng med Ramonas mamma, mormor & vovvsen Timmy så Donna har legat i soffan & myst me den lilla pojken :) Eftersom Emma & Peter redan har 3 hundar & katter så räckte de ju mer än väl att ta me tre av våra :)

Nu kommer en film på härliga Gunvald när han ylar till en låt, han är för söt den pojken!!


När vi kom dit så åt vi, Emma älskar att laga mat & hon är VÄLDIGT BRA på de!! Fasen va god mat, rena lyxen ;) Kommer bilder på en del av sakerna hon gjort mums mums...





Emmas söta Muffins :)



Min favorit-shit sååå god!!

Efter maten spelade vi ju såklart :) Lika kul alltid!! Vi la oss inte förrän kl tre hehe.. När vi vakna åt vi frukost & sen drog vi iväg på äventyr :) Smögen blev första platsen & vi gick där på bryggan & njöt av solen & havet, helt ljuvligt va de!! Va inne i en sån mysig affär med havs grejer & ja ville ha ALLT!! Köpte en fiskmås & lite annat gulligt :)

Hundarna njöt dom me=)





Ville ta me oss hem!!



Tingen på smögen-bryggan





Thelma på bryggan

Sen åkte vi vidare till Bohus-Malmön, färja ut dit & lät hundarna busa av sej lite, så vackert överallt, att köra där längs kusten är bara hur underbart som helst...



Tingen





Ovanligt att Lilo är på språng ;)







Sen åkte vi till favorit affären i tanumstrand-sportshopen :) Alltid så billigt & massa kläder & skor!! Skulle egentligen köpt skor men orka inte leta efter de just då.. Köpte två shorts istället :) & en ny keps även om ja inte tror den passar såå bra ;) Sen blev det pizza i Grebbestad, mycke bilkörande denna dan :)

Sen hem igen & då skulle vi rida hehe... Emma & Ramona red & jag & Peter gick me hundarna, det regnade en hel del mesta tiden & mörkt blev de oxå men de va kul ändå, jag red bara lite för hundarna ville inte riktigt att ja skulle rida, dom tyckte visst de va bättre när Ramona red haha..







Lina kär!!!







Dessa små charmtroll kan man ju bara äta upp :)





Toudie ;)



Lilo & Gunvald



Peter & söta Molly



Gunvald & Tingen :)



snygg min ja har då haha



Ok man blir inte liiite störd av att umgås me Emma utan rätt mycke faktiskt ;) ;)





Taa-Baaaauuuudiiie :) :)





Thelma & Lilo är bara sååååå söta ihop va.....











sötnoosar!!!





Tingen pratar me den lilla hästen hihi...



"äh du va inte rolig, ja drar" haha



Nämen Hej Gunvald :) :) !!!

Efter ridningen blev de mer mat=) Ramona blev tyvärr dålig & gick & la sej stackarn.. De blev lite alvedon & vi åkte hem tidigare än tänkt pga att hon inte va bra, hade egentligen tänkt hälsa på flera men de blev inte så denna gången men de kommer fler tillfällen, vi hade de iaf kanon bra hos dom underbara kompisarna så vi klagar då inte! Tack för allt!! Imån börjar ringträningen igen Wiiie :) :) Syrran mår iaf bättre men är kvar på sjukhuset men tur att hon mår bättre iaf!

Over And Out :)



Lillbrorsan & Lillsyrran...

Ja här händer grejer... bara tråkiga hemska grejer=( Härom natten ringde hemtel, de va Mirja som bara gråter & är helt knäckt... Lillsyrran hade åkte helikopter till intensiv avdelningen för hon åkt på hjärnhinneinflammation.. Så de va mycke kritiskt & hon var så rädd att hon skulle dö för de va illa... Tänk om hon förlorar en unge till, hur ska hon klara de?? Håller alla tummarna över att hon klarar sej, har stängt in allt i en bubbla just nu, försöker & inte tänka så mycke, känner mej lite chockad över allt... Hon får helt enkelt inte försvinna!!!

& nyss ringde lilla Henke.. Inte bra där heller... husransakan hemma hos mamma me polishundar & rubbet.. & Henke blev gripen till stationen.. Fan ta han om han inte skärper sej snart.. måste bara åka & prata me honom snarast!! Känns som han bara glider iväg från mej & de ska inte få ske!! Han bara måste börja prata me mej igen! Synd att han ska åka till Sthlm nu då & inte vet när han kommer hem igen så då vet ja ju inte när ja kan få pratat me honom åhhhh jobbigt detta.. Stackars mamsen som är tillräckligt knäckt över allt som hänt.. Jaja vad gör man..

Får hoppas allt blir bättre! Nu slutar ja jobbet snart, då blir de promenad me hundarna & sen drar vi till Emma & Peter, får se om vi kommer hem imån eller på Månd, de ska bli kul iaf!! Får hoppas ja kan fokusera på att ha lite kul istället för på allt jobbigt nu... Glad Påsk På Er Alla!!!!

Min käft är i farten...... Igen.... Haha!!

Ja idag ska de skrivas ;) Dagens humör änsåläng: BRA!! Varför? för de är SOL!!! Åh blir så glad då!! Fastän ja jobbar hihi.. väntar på min leverans jag=) & blommor har kommit i trädgården, de är ljuvliga tecken de :) För hundarna har de blivit mycke skogs-vandring de senaste, himla kul att plöja runt i skogen tycker vi, & gå lite vilse me :) De är så underbart att se Lilo när hon har sina glädje-rusningar, man ser på hela henne hur lycklig hon är & de är en härlig känsla att se, just unghundar är ju bra på att rusa runt som galningar & de ser bara så härligt ut ibland=)



De händer så hemska saker här i världen & skulle ja tänka på de för ofta så hade ja bara mått riktigt dåligt för ja skulle så gärna vilja rädda alla stckars djur & barn som lider & alla andra me!! Men de är ju omöjligt.. Nu har dom ju hittat den där pojken i hamnen här i varberg-usch så sorgligt=( Stackars hans familj & vänner mm...Känns fortfarande konstigt att jag träffade honom dan innan han försvann.. Han va så söt! Men de är nog skönt för familjen att iaf veta vad som hänt nu, de måste va bättre än att inte veta vad som hänt & aldrig få ett avslut..



Tänkte på en annan dum sak.. saker som INTE är bra för en.. Hur lätt de är att hamna i skiten liksom.. Ta droger tex.. Ren skit!! Men så lätt att hamna i.. & varför då? Jo för att många av dom här drogerna ger en känsla man bara älskar & som inte kan upplevas på annat vis.. dumt nog!! Därför är de lätt att hamna där efter bara första gången.. De är inte alls samma med Cigg & sprit, ja menar av cigg hostar man oftast i början & tycker inte de är särskilt gott heller, alkohol ger inte heller nån sån där himmelsk känsla & man kan må illa & allt va de är... därför är de inte exakt lika lätt att hamna i den onda cirkeln som med droger.. Jävligt dumt att de är så eftersom de bara blir mer & mer av den skiten & de förstör ju bara så mycke... Hoppas iaf dom flesta är smarta att sluta i tid, eller ännu smartare-ALDRIG testa!!



Häromdan kom jag in på ett forum där det diskuterades hundar :) Ovanligt att de va hundar va ;) Där var det en tjej som skrev att hon inte kan förstå hur vissa kan skaffa hundar & sen inte ge dom det dom faktiskt behöver.. Detta va en mening som lät precis som om de va jag som skrivit de själv haha "Har man hund för att den passar bra in i ens soffa så kan man då tusan skaffa sej en ras som kräver mindre, inte en vallhund, inte en brukshund, ingen jakthund mm utan en liten sällsakpshund som inte kräver exakt lika mycke" Hon tyckte även att dom som låter sina hundar stå i hundgård eller enbart får vistas i en trädgård livet ut borde få känna på att va hund för en dag & se hur kul de är haha, den va rolig den ;) Hon lät riktigt sur den där bruden ;) MEN de bästa av allt va att ALLA höll me henne.. Ingen sa emot.. & jag håller stort me för jag tycker likadant & ja vet mycke väl att även ja kan låta riktigt bitchig när de kommer till de ämnet MEN de spelar ingen roll, för jag kommer ALLTID stå på djurens sida, försvara dom som inte kan försvara sej själva, har man skaffat barn eller hund får man faktiskt ta hand om dom oxå, That´s it! Kommer aldrig ändra den åsikten & jag har inte heller problem med kritik så de är bara att mata på ;) & faktiskt när de gäller detta så kan ingen säga att jag har fel & de känns ju KANON haha!!



Men ingen är perfekt & man behöver inte gå & må dåligt över vad som vart innan, huvudsaken är att man förändrar de.. Jag är då minsann inte perfekt ja heller, LÅNGT ifrån!! Väääldigt LÅNGT ifrån, finns mycke ja vet jag gör fel, men jag vet iaf om de.. & jag försöker iaf tänka på de & göra nåt åt de.. & de är ju alltid possitivt eller hur??=) De betyder ju att ja iaf har nån hjärncell i kroppen haha.. & man får ju tycka som man vill & de är ju tur & alla vet ju redan vad jag tycker=) Är ju inte första gången jag har diskussioner om detta me folk nej nej de har kommit upp mååånga ggr... & i slutändan håller alla me mej WIIIIE haha gud va rolig ja är, eller inte ;)



& inlägget är inte riktat till någon alls, utan till alla! Som min lilla groda sa till mej igår: De är bara bra du öppnar din käft för dom som tar åt sej vet att dom gör fel! Haha den repliken va skööön den=) Men nu har ja öppnat min käft så de räcker för denna gången :) Ha en dunder bra påsk om jag inte skriver innan ;)





Lilos rosetter :) :)


RSS 2.0