Nikki, Fest & Donna & Tingen...

Har haft så fullt upp att jag inte hunnit skriva här de senaste, stressar som en idiot fram & tebax så snart står ja väl inte ut länge till & den ständiga stressen att ja är så jääävla fattig nu gör mej galen & när hundarna mår dåligt så kan ja inte påstå att ja mår särskilt bra heller.. Donna är iaf bra nu som tur är, blodprovet visade att allt va som de skulle, en himla lättnad! Men hon ska vila ett tag till så att veta att hon är så understimulerad nu är inte heller kul.. Men som sagt kanon glad att hon är frisk!

Även om hon betedde sej som ett svin hos veterinären.. värre än värst denna gången men som sagt, vissa hundar eller rättare sagt måånga hundar reagerar så när dom får/har ont.. Tingen har oxå vart hos veterinären, hon är halt ännu & vi vet inte varför, veterinären tror som jag, att det inte är i leden då hon gjorde böjprov på henne dessutom.. Men nåt är de så hon är insatt på medicin & vila i 10 dar så får vi se om de ger med sej, trevligt med två understimulerade hundar där hemma.. nu får dom ju i & för sej massa ben & lite annan stimulans men de är inte tillräckligt när dom inga promenader får.. Så dom undrar nog varför jag bara tar ut Lassie vovvarna & inte dom..

Till på köpet har Tingen en knöl som veterinären kollade upp oxå, en fettknöl men även den kan va elakartad sa dom så den ska vi ta bort när tassen blivit bra, då ska ja behöva lämna henne där & va orolig att hon inte ska vakna upp igen, åh hatar de!! Dessutom hatar ja att hon är så rädd för dom, hemskt jobbigt för henne att behöva springa hos dom så ofta.. & värre blir de efter varje besök.. "Ja säger ju att veterinären är dum mamma, dom gör ju bara massa elaka grejer me mej jämt" Känns som hon tycker så..

Konstigt att allt ska komma på samma gång när man är fattig som ett svin, de gick bra me mitt sluta gnälla försök ser ja haha... Nya biabäddar har alla fått oxå, de kostar kan ja lova.. Även om vi fick en dunder rabatt!! Lilo har fått sitt rosa söta koppel som ja spanat in hos Pia & Nathalie ett tag nu ;)


Jaja nu får de va slut tjatat om alla jobbiga tråkiga saker... Festat har ja gjort, de va ju en rolig sak iaf!! =) I Lördags så är ju lite sent att komma me de nu haha.. Men vi va hos Frida men Ramona va tyvärr sjuk så hon va kvar hemma, stackarn har otur att jämt va sjuk när vi planerat att gå ut.. Va iaf en dunder rolig kväll, tack alla tjejer!!! Fast en sak måste ju sägas, en rolig sak=)

Dom här tjejerna är VERKLIGEN tjejer, de är fascinerande att se på dom när dom håller på me sina naglar, löshår, lösögonfransar, kläder, högklackat & gud vet vad! Är änna en liten outsider bland de där gänget haha, men de är kuuuul=)



söta Isa!!



Lina den vilda som brukar lära mej hur man sprejar me hårspray mm haha!



Nicole :)



Frida NR 2, en väääldigt rolig en :)  "vadå har ni inte övnings kyssts med en tomat innan"?? Haha



Iaf en av gulle-grisarna är me på att de tas kort ;)



så snuttigt :)



Sötisen Cissi & några av resten av töserna



Sötnos!! & Cissis kompis Kristin=)



Nicole har roligt me Nelly=)



Lina



Frida 2 Igen :) "Visste ni att en gurka är ett bär"?? Haha hon är bara fööö rolig!





De här är då ett av dom pinsamaste korten som tagits under den kvällen me tanke på att alla är bruna & jag är LIK BLEK Haha...



Gulle snutten!!



Jag & Frida rules haha



Belle har somnat under festen :)





Wohooooo



Antonia









Två underbara kompisar!!



Cissi ser lite väck ut av all rök hehe



Kristin=)



Vi är lite galna :)





Dom två Linorna är på G :)



Störtsköna Lina, otroligt rolig & go tjej!









Godingen!



Ute på krogen



Snyggt Mattias ;)





Tack för en rolig kväll brudar!!

Blev en massa kort denna gången oxå :) Kort galen som ja är ;) Nu till en annan nyhet... Vi har skaffat en hund till!! Eller nja, kan nog inte kalla henne för hund direkt, snarare en blandning av en ailien/råtta/ekorre nånting haha.. Fast en rätt söt sådan.. Fast öronen kunde ju vart mindre asså ;)

Nikki heter hon, Ramona har tjatat ett bra tag om en sån & jag sa nej nej nej men jag gav visst me mej tillslut, skulle aldrig gått me på de om de va en krävande ras men nu är ju inte en chihuahua mycke till krävande hund kan ja inte påstå haha.. & hon har största ansvaret för henne. Så i Söndags åkte vi & hämtade henne, bakfull som ja va! En underbar uppfödare & hela hennes familj va kanon goa! Så Ramona ska börja ställa ut denna lilla(de tror ja på först när ja ser de haha)

Hon har svin kul me Lilo där hemma & alla gillar henne fast Ting vet vi ju redan va hon tycker ;) Så nu får vi se hur detta går, måste ju va väldigt försiktig om den lilla.. Uppfödaren hade stickat en liten tröja till henne som vi fick oxå, för dom fryser så himla lätt dessa små.. Ramona har ju då såklart redan inhandlat ett par tröjor men dom är lite för stora för henne ännu.. Så nu kommer lite bilder på henne oxå, alla andra detaljer om allt som hänt de senaste har ja glömt av för längesen så får skärpa mej me bloggandet nu :)



Leker me lillebror



Hemma hos oss i sin bädd





Gulle snutt!







Så nu får de va nog för denna gången, måste jobba nu! Vi har börjat grilla oxå, hur gott är inte de!! Massa massa!! Sommar på gång åh så glad ja blir då!! =)








Kommentarer
Postat av: Frida

Såå skönt att Donna mår bra igen! Och hoppas tintin blir bättre snart oxå..

Nykomlingen är väldig söt och kommer säkert få det kanonbra hos er och med dom andra vovvarna :)

Lördagen var väldigt roligt, synd bara att Ramona var dålig, men vi får styra upp något när hon är frisk så hon oxå får vara med :)

puss

2010-04-15 @ 16:14:43
URL: http://fridaonelly.blogg.se/
Postat av: Lina

Tack snutten!!

2010-04-21 @ 10:25:55
Postat av: Smsa Låna

Intressant sida! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-19 @ 20:20:51
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0