Dunderförkyld!!

Har visst lite tid över att blogga nu igen=) Är så himla förkyld så ni anar inte, har ingen röst kvar haha, låter som en jävla uppstoppad mus när ja pratar!! Ni som hört mej vet ju haha.. Idag har vi haft världens jobb i affären, kunderna är helt galna, från när man öppnar till när man stänger så är de så mycke folk i affären så ni anar inte, så många att alla inte ens får plats haha, askul e de!! Men vääldigt stressigt & man hinner varken sej knappt äta gå på toa eller nåt, men FAN va kul de är!! Tänk om de kunde vart så varje dag hehe.. Halloween blir bara större & större å i år har vi mycke större utbud=) agarna innan har i princip vart lika mycke nästan så vi bara flyger som dårar fram å tebax inne i affären & så är man dunderförkyld utan röst på de haha..

Nyss kom Marcus me glassbilen & lämna smack glass till oss hihi, så gulligt!! Nu ska ja färga håret & sen storstäda, hundarna äter märgben=) Älskade Tiger-Tussen va hos veterinären idag & har fått medicin så nu hoppas vi de hjälper. Vi längtar ihjäl oss till lördag då festen ska va hihi, kul att se alla utklädda=) Madde, Liza Emelie & Judith ska sova över hehe, kul!! Å lilla Tessie me hihi=)

En sak till som vi lääängtar ihjäl oss till är dingle träffen, tusan såå kul!!! Kan de bli roligare liksom!!



Min gulliga lilla späckhuggare, nåt va ja ju tvungen att köpa när vi inte såg några riktiga snyft..



Krya på dej vår älskade katt!!


Uppehåll=)

Tja, nu har jag tre sekunder här innan jag ska dra till jobbet, måste bara skriva att JA VET jag är kass på att blogga haha, iaf de senaste... därför ska ja nu säga att jag tar ett uppehåll med bloggandet till nästa vecka för de finns helt enkelt ingen tid nu, allt går i ett så nu hinner man inte ens tänka heller ;) Vi har massor att göra på jobbet, massa kunder & massa beställningar & grejer som ska packas upp & miljoner andra grejer att göra på jobbet men det är bara SÅÅ KUL!! Man vill aldrig gå hem ju hihi.. älskar att ha å göra! Sen all planering inför lördagens fest å allt annat som händer till veckan plus att hinna med sina älsklingar här hemma så nu har jag inte tid med nån dator ;) Dunder förkyld är man oxå men har inte smittat nån ännu som tur e :)

Märkte förresten en tråkig sak sent igårkväll=( Lilla Tiger-Tussen kissar blod!!! =( Fy!! Men han är som vanligt annars som tur är... men nu ska vi ringa å boka tid hos veterinären, händer det våran älsklings katt nåt så blir vi inte glada så håll nu tummarna att det inte är nåt dumt...

Syns i helgen=)



Min fina tavla hihi

Strand promenad & Stads promenad

Igår var jag och Lilo i stan för lite social träning, var längesen hon va med i stan nu.. Natalie var också med & hon hade me lilla Tessie idag, oj såå söt den vovvsen är, ser ut som en valp ännu :) Arg att jag glömde kameran!! Måste fota den lilla Tessie & Caddy & dom andra me förstås.. Kommer ihåg en annan gång jag skulle fota dom i zoo affären, de gick åt skogen haha, bättre lycka nästa gång=) Lilo den lilla råttan fick nån knäpp igår & skulle helt plötsligt inte gå på brunnarna i stan.. hallå eller, hon kan gå på plåt men inte på en brunn haha? Mes propp!! Men sen gjorde hon de ändå, tur för henne de=) Tack för den stads rundan lilla Natta=) Måste göras om snarast!

Elin ringde igår, undra om vi ville med på öppet hus i skolan i Dingle, de hade vi gärna velat men är ju redan bortlovad i helgen..

Senare på eftermiddagen igår hämtade jag Frida & Nelly vid tåget, Nelly den sötnosen sprang som en galning till mej & var överlycklig hihi, gullig som alltid=) Hade dom andra stora hundarna i bilen & vi hade bestämt att gå långpromenad, de va den bästa promenaden på länge!! Underbart väder, helt vindstilla med sol och vi gick på stranden & längs havet nästan hela tiden, helt underbart va de!! Hundarna hade himla kul! & skrattat har ja inte gjort så mycke på en promenad innan va jag kan minnas haha.. jag är tydligen en stor klant av mej ;) Vi gick på lite stenar nere vid havet & helt plötsligt va en sten lös så ja flög nog lite grann där haha.. Damen bakom brast ut i garv & när hon skrattar så skrattar ja eftersom hon har så härligt garv haha.. de är de bästa hon vet när jag snubblar tydligen haha.. sen blev de mörkt i slutet av promenaden & de kom en trottoarkant som jag totalt missa haha, de såg visst väldigt kul ut och när vi viker oss av skratt så kommer lilla Nelly springandes i världens fart rakt in i kopplena(hade kopplat hundarna då) haha & Nelly flög tillbaka typ, såg himla kul ut, så igår förlängde jag nog livet några år*asg* Tack för den promenaden!!!

ska testa att spåra med Lilo nån dag när de passar, Ramona ska få gå ett spår i skogen hihi, tror de passar lilla Lilo att spåra, får se om ja har rätt :) Ikväll ska vi se på efterlyst, se om ja kan anmäla nån hihi... Här kommer bilder från igår(Frida har tagit dom)















Promenader!

I Lördags va vi ute & gick i trävslövsläge, behöver lite variation på rundorna, trist att gå samma rundor jämt.. Och i Söndags var vi i fårhagen plus iväg och gick i ett fint naturreservat så nu kommer massa bilder från alla tillfällen :)



Trävslöv



















Tindra en tidig morgon.. När man pratar me henne på ett speciellt sätt så lägger hon öronen såhär gulligt hihi...











Våran Sötnos!





Lilo & Ting i Fårhagen









I Fårhagen träffade vi på den största Schäfern jag nånsin sett!! Han ser kanske inte så stor ut på bilderna men de va han! Lilo såg lite skräckslagen ut nu här i början haha..



Nelly hälsar på den stora pojken!



Tingen å en annan vovve







En 5 Mån Shetland sheepdog







Ting & Nelly









Så Fin!!







En glad vovve :)



I bilen när vi ska hem från fårhagen


Nu kommer kort från naturreservatet=)





Fin va? :)





















Vi har förresten hittat drömhuset, sååå himla fint!! Det finns ett liknande sånt här hus här i varberg, inte till salu men det var så vi upptäckte de, väldigt fint!!




Alla Möjliga Slags Bilder!

Ja nu kommer en väldig blandning av bilder här, vet ju att ni alla tycker de är kul med att se på kort så här kan ni få titta på lite allt möjligt=)



Älsklingen vid favorit badstället i Bohuslän...









Hihi Lilla Natalie när hon va mindre, gullig jacka va=)? Ja & Ramona köpte den=)



Ja & Natalie för några år sen.. Lina har en alldeles för stor basker på sej haha





Två av Tindras syskon, Axel & Kiara



Tindra med syskonen



Therese



Ser farlig ut=)



Tingen ger mamma ett hjärta=) Vadå sööööt!!



Tindra några mån gammal



Jag vill ha tillbaka min bil*snyft*



Vårt kök förra jul, Tiger-Tussen ligger under elementet hihi



Zorro, Daniels gamla vovve-saknar dej vovvsen! Rottweiler/Pyreene blandning





En trött Zorro uppe på toppen av en av våra bergsklättrings rundor=)



Vi va alltid på promenad tillsammans förr=)





Tingen uppe på bergstoppen hör nåt spännande lååångt där nere=)



Älskade lilla Donnisen=) Många år sen...



Getterön, Varberg!



Thereses underbara föräldrar! Jag kommer snart på bullbesök Hihi



Raggaru ute & Buskör ;)



Basket på gång



Bohuslän



Therese på jobbet





Henke i Norge & jobbar, MISS YOU



Henke fiskar i Norge






Lite Kul=)

Måste bara lägga ut denna texten haha, okej jag kanske har dålig humor men jag tyckte de va kul iaf=) Skrattade sådär lite lagom ;) Det är en person som lagt ut den här texten på en sida, info om hans hund*Hihi*

Vi aktiverar oss genom att pissa på så dyra saker som möjligt. Vi tränar även inkallning, det går jättebra så länge det inte är husse som ropar. Om däremot en bil tutar, en fågel skränar eller glassbilen plingar, eller för all del en helt okänd människa ropar nåt till sin kompis så springer han dit som ett skott.Han äter gärna en delikat bajskorv när tillfälle bjuds....ursprungsvärd spelar ingen roll.

Igår adopterade han bort sig själv, han ville hellre följa med en medelålders iransk herre hem, det ville inte herren som skrek på persiska så skägget guppade så där roligt så att min lille valp ville dit och således började hoppa, helt onödigt att skrika förresten eftersom min hund inte talar persiska.

Skulle gärna lagt upp ett nyare foto på jycken om det inte vore så att han gnagt sönder kabeln till digitalkameran...


Uppdatering.

Nu kan vi gå fot riktigt bra! (med gå fot menar jag att hunden befinner sig i samma stadsel som jag under promenaden)

Sisjön och lite annat...

Härmed avslutar jag min ide om att jag skulle lyckas leva på sallad & frukt en vecka haha, behöver mer vilja & motivation för att klara de.. ser bara CHOCKLAD överallt ju :) Ska iaf försöka va nyttig i fortsättningen men det lär nog dröja innan jag äter en banan eller köper en sallad**asg**

Igår blev jag ihjäl skrämd av en DÖD kycklig haha, Ramona hade ställt in resterna från en grillad kyckling i micron(För att inte katten skulle hoppa upp å ta den, han går väldigt sällan på bänkarna men känner han lukten av kyckling så gör han gärna de) Jag hade tänkt att rensa ut resten från den å ge honom nämligen hihi men nu till saken.. jag öppnar micro luckan för att värma maten jag skulle äta och man förväntar sej ju inte att de står nåt i micron liksom haha, ni kan ju tänka mej hur jag hoppade till..... skrämd av en död kyckling med andra ord haha!!! =) =) Igår träffade jag & Tingen Therese igen, sååå myyysigt! Vi gick en skön promenad runt sisjön, sen shoppade vi lite och sen fikade.. Hoppas du kommer till Varberg innan du åker=)

Hade en liten udda dröm inatt, tänker INTE säga vad de va för de va en pinsam sådan haha, Ramona kommer skratta sen när hon hör den=)

Förresten, gissa vem som hjälpte mej idag på Willys**Hihi** Våran Willys kille Wiiie=) =) Gud hur kan man va såå snygg!! Ramona tycker oxå han e snygg hihi.. Sålänge han jobbar där så slutar inte vi handla där**asg** Hajjen släng dej i väggen=) =) =)


Nu kommer bilder från när vi va i Sisjön... =)













Tingen & Therese busar som vanligt.... =)











Jag säger till Ting att sitta kvar där för just i detta ögonblicket vill Ting BARA fram & busa
me Therese=)



"Mamma va jobbig du är nu" Hihi...



Älskar att Krama min bebis :)



Tingen & svanen...



Visst är dom fina?





Hon tittar på svanen, den var väldigt intressant...



















Jag & Tingen bara ÄLSKAR Sisjön...!





Therese Igen



Sisjön











Blev många bilder på lilla Tingen :) Så skönt att bara ha med en hund ibland, särskilt henne..


Nu hoppas ja dessutom att Josses ena vovve har massa bebisar i magen :) Ja menar vem kan motstå dom här då..............?



Men gud titta bara på ögonen!!! **Lina Smälter**











Jag har syndat!!!! =( =( =( =(

Japp idag fick jag träffa min underbara goding igen! Å goa Judith me förstås!! =) Som förresten äntligen har fått se en älg(tyskar & älgar ni vet haha) Fast en död älg haha*skrattar ihjäl mej*

Vi gick till en pizzeria å medans ja va tvungen att motstå dom goa pizzorna som dom åt så satt ja me jäkla kanin mat*asg*.. tonfisk sallad fick de bli.. va väldigt svårt att stå emot en god pizza=) men ja klara de hihi.. fast FAN jag suger!!! Vi drog vidare till natt cafet å jag SYNDADE!! kunde helt enkelt inte motstå den där jääkla snoddasen å en kopp kaffe-FAN VA KASS JA ÄR!!!!!!! Inte ens klara en andra dag liksom-fy va ja bara vill bestraffa mej själv nu!! Jaja, nya tag imån.. sånt som händer.. jag har iaf slutat röka, inte illa de iaf! Att ja sen snusar behövs ju inte sägas ;) Å jag som skällde på Frida för en halv morots muffins!! Sorry bruden=) Fast du dricker ju cola, de har inte ja gjort ännu haha.. Imån ska ja å Therese på en lååång härlig promenad me Tingen.. efter detta inlägget finns ett nytt inlägg me Tingen & Zelda=) Hoppas nu mina små hjärtan hemma i Varberg överlever natten, vet ju att Ramona inte gillar att sova själv om hon inte har farliga vakt hunden Ting=) Men hon har ju knivar jämte sängen så hon klarar sej nog*haha*



Tingen bara ÄLSKAR Therese & har alltid gjort=) En av hennes favoriter!



Å Therese älskar sin Pling=)





Pizza Time!





Judith asgarvar hehe













Jag & min snutt



Älsklingen hemma hos mamsen=)





Tingen älskar sin mormor=) Mamma halv sover haha..




Tingen & Zelda

Lina & Tingen är i gbg nu över en natt, mest för att hinna träffa Therese innan hon åker igen vilket vi gjorde förut men innan dess va jag å Ida på promenad me Tingen & Zelda, en mysig promenad, som alltid! Tack för att du är en så underbar kompis & ALLTID har varit!! Så de får bli två inlägg eftersom de är så mycke bilder ;)




Tingen spanar ut över vattnet... På ankorna ;)





Mammas Bebis!!





Söta Söta Zelda!







Hunden i mitt liv!! Älskar dej högst av allt=) =)





Ida & Zelda i solskenet-såå söta!



THE BOSS Hehe...











Första Dagen Med Nyttigheter=)

Vi har genomlidit en hel dag Wiiie=) De enda jag ätit idag är bananer, klementiner, ärtor, havregrynsgröt, ris & bönor, jättelite kalkon me.. å gurka å tomat oxå=) Fy fan riset & bönorna smaka inte ett skit haha, kommer definitivt inte klara att äta de flera dar i rad, då lever ja hellre på frukt under denna veckan för de är bara en vecka man ska hålla på.. men efter denna veckan ska de fortsättas äta nyttigt men mycke mer variation.. Godis & Cola endast på helgerna! Nån som redan brytit löftet är FRIDA den jääkeln ;) Hon ÅT EN HALV MUFFINS HAHA!!! **de va väldigt viktigt att säga att de bara va en halv*asg* Till & me Ramona har klarat denna dan, inte illa=)

Josse & ja har vart i stan idag-tack för den rundan=) De va kul att se dej i alla mössor*fniss* Va hos Natta en sväng me, Lilo lekte me Tessie & Caddy, de tyckte dom va roligt=) Synd att man glömde kameran! Å Natta hade bakat TRE OLIKA sorters kakor som ja va tvungen att stå emot**hårt**

Imån blir de till Mölndal Wiiie=) Igår sov vi med tända ljus(ingen fara för dom va i en lykta) å de va de mysigaste ja gjort så de ska införas varje natt!



Mysigt att sova med denna bredvid sängen!



Natti Natti för Lilo :)



Haha shit va "pluffsig" hon såg ut här =)



Tindra sover helst på mattan på natten...



Donna väljer oftast golvet som sovplats...

Lite Blandat

Igår efter jobbet kom Cissi med sina vovvsar & vi åkte hem till oss & hämtade Tingen & Lilo & packade in dom i bilen till fårhagen så där busade dom ett tag, första gången Troy & Foxy åkte me Lina, de tyckte dom va kul :) Tack för den stunden!

Imån börjar "nya livet" haha, fan får redan abstinens att vi bara ska leva på typ frukt & grönt! Kommer väl spy på sallad sen haha.. men men de ska gå.. enligt experterna kan man må lite dåligt i början, huvudvärk, trötthet mm.. å vi som är så socker beroende kommer la få de ännu värre men men detta ska ju va bra så :) Första gången i hela livet som vi handlat grönsaker för närmare tusen spänn!!!

Imån ska ja & Josse till stan å röja loss så akta er, vi är faaarliga hehe!! skämta=) Sen ska Lilo & jag till Natta å mysa!! Lilo ska busa me Tessie=) Jag & Ramona träffade även Frida & Nelly en stund förut, gick runt lite grann :) De va myysigt!! Här kommer lite bilder när Frida va här sist och råka sätta sej på golvet(de skulle hon inte gjort för då kom Donna, Tingen, Tindra, Nelly & Lilo å pussade henne massor haha)







Haha lär väl få veta va man heter efter dessa bilderna men de gör inget :) :)

Måste bara lägga upp två roliga bilder oxå hihi...



Elin & Ramona ser ut som ailiens haha ;)



Ramona & Emma är helt stööörda ;)

Vad tycker ni om den lilla Pinglan när hon är blond hihi...:) de va längesen ni såg va=) ???





Rena kroppen!!!

Gud vad har jag fått för mej nu..... hur ska ja klara de här!! Men nu har ja fått nog av allt äckligt ja stoppar i mej!!! Usch äcklas ju bara på tanken av allt godis ja trycker i mej varenda dag, de första ja gör på morgonen liksom-fy va vidrigt... Å all cola och andra onyttigheter!! Nej nu får de va nog med de, nu ska Linas kropp få en renings kur***hoppas ja klarar detta nu***

Med en välbalanserad kost rensar man kroppen från gifter & slaggprodukter som ligger lagrade i ens organ, hur äckligt lät inte de?? Slaggprodukter i mina organ**spyr ju**

Man kan börja dagen med ett VARMT?? glas vatten med citron i.. varmt vatten??Usch! Blää va äckligt de lät! Å de ska man dricka MINST 8 ggr per dag, gud ja ångrar mej nog redan... måste de verkligen va varmt liksom haha..

Så nu ska ja dricka Citron vatten, äta havregrynsgröt på morgonen & sen blir de fruktsallad, broccoli, tonfisk, bönor & ris som gäller framöver.. kanske nåt annat nyttigt oxå.. Åh gud vad ger man sej in på :) Önska nu Lina lycka till, ingen mer som ska hänga på att leva på kanin mat haha?? Hej då all choklad, cola å allt annat gott! På Måndag börjas de.... :) Nu Jäklar!!!

Tacos & Film!

Igår efter jobbet kom Frida & Nelly till oss, vi gick en promenad med hundarna(storm som vanligt haha) å sen hade Ramona tacos klart hemma till oss tre=) Sen blev de film & massa godis till, fast ingen orkade ju äta nåt ;) Mysig kväll med ljus & brasa! Måste göras om! Tack för besöket lilla trollet :) Fan glömde ju klippa Nellys klor??? =(

Nu är ÄNTLIGEN min lilla Traza hemma!! Slipper man va så orolig.. fast bara i elva dar sen är de ner till skiten igen=( Men snart över nu!! Har aldrig träffat en så stark person, du klarar allt!! Syns i gbg på onsdag, kul!!!

Ha en bra helg allihop!!


Grattis Ida !!

Ja Grattis på dej!! Hoppas nu din dag varit bra, du som va uppe så tidigt idag ;) Massa Grattis från oss alla :) Tredje dan i rad som nån fyller år nu hehe.. Fick ett mess från Cissi nyss, blev lite utskälld för att jag köpt slut alla stora märgben på zoo haha, förlåt Cissi :) Du får ge hundarna av de du fick när du fyllde år, fast de är la redan slut=)

Måste bara lägga ut denna videon oxå haha, är de nån som kan hålla sej för skratt på denna haha?? Fy fan va kul-de bör tilläggas att Ramona sjunger denna för mej nästan dagligen, lika roligt som Mia här i videon gör haha.. Dessutom passar hon på när jag är sur för hon vet att jag inte kan hålla mej för skratt när hon sätter igång, elakt va ;)


HAHAHAHAHAHA



HON ÄR JU BARA FÖR KLOCKREN HAHA!! Vem fan tvättar en toa sits i köket då haha?? Å vilken dialekt hon har! De hon säger är bara hur kul som helst haha.. "kronisk eksem för resten av livet*asg* "

................

Se det är vackert utanför
snöflingor faller ner
och dör
faller lika lätt
som mina ord faller
när jag ser dej

............................................................
............................................................




Grattis Ina!

Ja massa Grattis till dej idag :) Hoppas dan varit bra!! Idag har vi bland annat vart ute & gått med Cissi & Frida, jag Donna & Tingen, de va en skön promenad! Slutade med en stund i fårhagen dit de kom en hel del hundar efter att vi kom in :) Här kommer slarv kort på dagen som varit, även lite kort på Tiger-Tussen :)







Troy & Foxy



Frida & Cissi









Hehe Cissi är inte med på att det tas kort :)





Inte lätt att få ett gruppfoto här inte haha...















Troy busar med den unga flat coat retrivern :)





Rag-Tag :)



Ikväll har vi vart & spanat på mark igen, hittat perfektaste stället nånsin, kan ju alltid hoppas de blir där! Nu ska vi se på Prison break-ni som inte sett serien-SE DEN annars går ni miste om nåt väääldigt bra=)






Stranden!

Idag har en lastbil vart här & lagt ny grus på våran väg-har aldrig blivit så glad av att se grus innan haha!! Slipper man dom jäkla hålorna, så irriterande! Åkte & lämnade mat till hjärtat på jobbet som höll på med en liten överraskning till mej hihi, nyfiken som ja är så tog jag ju klart reda på vad de va :) En späckhuggar video som hon gjort, himla gulligt :) Sen köpte jag märgben till hundarna, som vanligt.. Tjötade me lilla Natta när ja ändå va där.. Saknar min granne :( Sen åkte jag & Frida till stranden me Tingen, Lilo & Nelly, blåste på en del men de va skönt att gå där ändå :) Här kommer mer bilder men först bilder som jag fotade tidigare idag.. Älskar att fotografera!! Men slarvar så mycke men när jag väl koncentrerar mej blir de fina kort men det blev de nog inte idag :)









Söta Lilla Lilo! & Vilda :)









Älsklingen :)



Mitt Allt!!!!





Lilo i full fart på stranden!



Full Rulle :)





De blåser på Lilo...



Den bästa som finns :) :)





Nelly bebisen Å Ting



Vi ute i stormen :)



Lilo & Nelly-dom två ÄR kära hihi, kolla Lilos bakben i luften haha!!!







Nånsin sett en Rottis med stående öron haha???



Min Fina!!





Haha!!!



Stackars Lilo som har en sån knas mamma haha.. Mössan på sne :)







Alla vindsurfare :)



Nelly jagar Tingen...



Jag sa till Tingen att hon skulle gräva ett hål....





sen sa jag till henne att stoppa ner huvudet i hålet haha!!



Tingen gör sitt kända trick-sexgalning...







När vi gick där på stranden så kom Rudi med Foxy & Troy, de va kul :)





Troy snutten

de blev visst en del bilder :) Kul va :)? Har nyss skrattat ihjäl mej här, Ramona sitter & sjunger en låt & jag viker mej av skratt, ni skulle bara veta vilken låt haha..









Dagens Låt....


Grattis Emelie!!!! :)

Grattis På Dej stor syrran :) Ja du känns allt som en stora syrra för mej, har du gjort från första stund! Tar hand om mej som om du vore de.. & när vi bråkar så bråkar vi mer som syskon haha.. särskilt när jag höll på att bryta fingret av dej haha-förlåt för de :) Även om du var ifrån mej några år så fanns du ändå där nånstans! Din grymma talang är att du kan få mej att sjunka genom jorden bara med en blick haha**farlig Emelie**

Allt känns precis som förr efter alla dessa år, hur underbart är inte de? Du är speciell! Även om du är en långsint jäävel hihi, ärvt från pappsen tror ja allt..... :) Nu ska du alltid finnas i mitt liv, du är bäst & Jag älskar dej nu & förevigt!! Hoppas nu din födelsedag blir bra & att lilla presenten inte kommer alldeles för sent ;)

Senare idag ska Lilo å Nelly & jag å Frida gå på stranden så dom kan busa lite-de bir kul! Sen blir de elda i brasan & laga middag plus lite andra grejer!



Vadå att jag ser ut som en skräck ödla hihi...



Emelie hemma hos oss...



Grupp foto :)



Min fina snutt!!




Trädgårds arbete :)

Lina har blivit en blogg nörd lalalala... Idag på jobbet kom Mattias & skrämde slag på mej, han gömde sej i affären å sen hoppa fram, jäkla kräk :) Sen så skulle han fota mej i ett par rejääält fula glasögon men han lura mej & filma mej istället haha, de va de fulaste ja sett :)

Skulle cykla med hundarna ikväll men ångra mej å gick en långpromenad istället men innan dess satte jag dom i lite "hard work" haha.. Har ju träd å grenar fallna överallt här efter stormen så de behövdes lite vild djur till hjälp medans jag slapp göra nåt alls**asg** Så de ska va.... =) Här kommer kort Hihi...



Donna & Tingen till undersättning!



Tindra hjälper klart till :)



Besten hehe...









Besten igen haha...











Donnas ögon lyser på bra :)






Spirit


Spirit, himla bra film! Okej Lina gillar tecknat :)



Ryser du nu Emelie hihi :)


Lilo & Tindra Hos Fotografen :)

Här kommer lite kort när sötisarna var hos fotografen för ett tag sen, inte så bra kvalite eftersom ja fotat på korten men de får duga ändå :) Söta va :)



Hihi ser lite blåst ut men de e ju sån hon är haha*skoja*



Hihi kommer knappt ihåg när hon va såhär liten.. med dom stora öronen :)



Bebisarna :)


Dagens Låt, så fin....


Ny duschade Lilla "Lassie" =)

Hehe nu var hon badad den lilla tösen :) Hon är så duktig & står så still när man grejar med henne, tur de annars hade det tagit ännu längre tid.. Dom andra är oxå perfekta att duscha, man vet ju vissa vovvsar som kan va riktigt jobbiga att bada hehe..

Nu luktar Tindra riktigt gott iaf! Har även klippt alla klor på dom plus skrapat tandsten(dom har ju inte så mycke men lite kommer ibland) Även där står dom stilla och låter de göras, bara Tindra man behöver fjäska lite med hehe-hon tycker det är lite obehagligt att skrapa tänderna hihi.. Nu blåser det ännu mer och hela tomten är full av stora grenar som blåst ner.. ut med bilarna kommer vi inte heller för där ligger en stor gren just nu haha.. Har även städat på rätt bra nu så här har man minsann inte bara latat sej nu när de är söndag :) Lite bilder på sötnosen...



Haha finns det nåt fulare än en blöt collie??



Haha hon ser ut som en vampyr eller nåt!! skrattar ihjääl mej!!



Tindra nybadad ute i stormen HAHA!!







Syns att de blåser va :)







Oj vad tjocka vi ser ut :)



SÖTNOS!! Mammas Vovve :)







Nord Norge!

Såhär såg det ut där vi var i Nord norge för några år sen, fint va?? :)





Förresten vad tycker ni om Tingens otroligt snygga stil när hon sover haha!!



Haha, klart att märgbenet ska va me oxå :)



Halv sover :)



Mamma väckte mej :)


Storm!

Ja de kan man lugnt säga att det är ute idag.. men solen skiner iaf=) & det är inte särskilt kallt ute ändå tycker ja inte! Nu ska lilla Tindra snart in i duschen hehe, de behövs! Så jag kommer väl ha att göra några tim framöver nu hihi... Lite bilder från dagens utevistelse kommer här :)



Tindra har inga problem med att gå på "obehagliga" underlag :)



Inte Lilo heller :) Iaf inte på denna plåt biten :)



Tindras favorit sysselsättning är att balansera på träd & stenar...



Hela Gänget!



Ute i stormen




Blåser för fullt :)



Lilo njuter framför brasan :)


Allt mellan Himmel & Jord!

Perfekt att man har en dator när man inte känner för att göra nåt annat-tack hjärtat för att jag fick den av dej :) Jag som inte ens ville ha nån haha.. Hatar när dom krånglar så jag tänkte att de är ingen ide att jag har nån egen dator eftersom jag inte fattar ett skit av datorer :) Blir bara sååå arg när dom inte fuunkar! Men hon va envis och sa att hon köper en dator till mej när jag fyller år varken sej jag vill eller inte haha(bara för hon skulle få ha sin för sej själv*asg*) Men sen när jag väl hade den så blev ja ju himla glad :)

På Torsdag kommer Therese hem igen-JAAAAA va glada vi blir då!! Snart ska hon va i Sverige för gott, tur de!! Hon betyder massa!! Mer än vad man kan förklara. En väldigt speciell person, såna som hon växer inte på träd, finns nog ingen som hon!

Nu har Emelie video bloggat hihi-roligt me sånt :)

Nu är brorsan äntligen i Norge iaf, bra att han är där nu.. Även om jag HATAR när han ska va borta så länge :( Saknade ju ihjäl sej efter honom när han va i Cypern i flera mån.. men ändå bra att han är ifrån GBG.. Där skulle jag aldrig låta mina ungar växa upp kan ja säga-skit ställe! Henke du betyder ALLT för mej, de vet du!! Så lova att va rädd om dej nu.. Kom å hämta mej med förresten, jag vill oxå till Norge ju!!!! Du är den bästa brorsan som finns och jag kommer sakna ihjäl mej efter dej nu!! Ramona saknar dej oxå!!

Snart är det Halloween & då säljer vi väääldigt bra i affären hehe, spännande att se hur bra de går detta året :) Älskar detta jobbet!! Man får sej rejäla skratt här inne ibland, särskilt när äldre personer provar peruker & sånt haha, borde smyg filma dom*asg* Nä nu får de va slut på skrivandet & bli lite bilder istället ;)



Jag Provar hattar & peruker på jobbet haha



Vadå Knäpp!



Afro Lina haha





Jag lotsas att jag är på en fotbolls match, Japp!

Gud vad Ful man kan va haha!!! Emelie är den grymma fotografen ;)


...................


Skit väder!!

Gud vilken motivation man får till att gå upp ur sängen & gå till jobbet i detta vädret*Not*... Ser ju bara hur dystert ut som helst! De här är nog en sån där "Lina vaknat på fel sida" dag... MEN det ska ändras för sån orkar jag inte va hela dan :) Mycke i hjärnan just nu blää..

Älsklingarna ligger nog risigt till för ett bad snart haha.. Iaf Tindra, hon måste definitivt få sej en dusch nu snart! Nu sitter jag här & äter glass igen haha, hade ju glassbilen på besök kl 22.00 häromdan :) Tack Marcus & Helena! Nä nu får jag göra nån nytta, ha en bra dag i regnet! :)


RSS 2.0