Mamsen

Nu har vi hämtat hit mamma för hon fyller år på Måndag så då brukar hon vilja va hos oss för hon älskar att va här :) Så nu sitter hon & Ramona & myser framför brasan.. Passade på att krama lite på brorsan när vi va i gbg oxå, de är ju aldrig fel :)

Imån blir de nog hagen med vovvsarna om vädret inte är för bedrövligt, Cissi Frida & Yammie ska nog oxå dit. Sen blir de en tripp till Gekås, vi har gett mamma pengar som hon ska handla för där & så ska vi bjuda henne på restuarang på Måndag oxå..

Ramona har bjudit hit Frida på Tacos imån oxå, dom två älskar ju tacos, ja får la genomlida skiten**asg**

Mår lite bättre just nu men denna dan har oxå vart rätt skit men de går la över snart kan man ju hoppas, har nog lite väl mycke PMS just nu.. Om de bara kommer lite sol & ja kan åka iväg nånstans & va lite mer själv så blir de nog bättre kanske.

Ramona gav mej ett armband & ett halsband med en örn på häromdan, himla gulligt! Tack så massa darling! Så nu ska min själ bli lika fri som örnens :)  Haha :) Fattas bara späckhuggar halsbandet nu ;) Lät nog lite väl "psyko" i mitt förra inlägg, va lite väl arg då så ska nog inte blogga när man är arg... sussa gott allihop...



En bild när Lilo var lite mindre :) Vill ha grönt gräs nu!!

Skit Dag!

Ja såna dagar är de mycke av nu för tiden men gud de kan väl ingen tro, ja som jäääämt verkar så possitiv, jovisst! skenet bedrar! Lurar till & me dom som tror dom känner mej, hur nån nu kan känna mej eftersom ja inte ens känner mej själv!!!!!!!!!!!!

Men gud hur kan ja vara i ett svart hål, jag som har ALLT man kan drömma om... De handlar inte om de, de handlar om mej!! Mina tankar om mej själv. Om ja nångång bara kunde få några jävla svar så hade saker & ting vart mycke bättre.. Just nu är mycke bara krångel, hinner ju ingenting, hinner ju typ bara jobba å ta hand om vovvsar..

Vill bara åka bort, ensam med hundarna å rensa allting, å de ska ja göra, när ja kan! & ja behöver inte några folk omkring mej & jag är tillräckligt stressad över alla som är på mej för ja känner mej tillräckligt otillräcklig för alla ja inte hinner träffa eller prata me osv osv... & nu när de är kaos hos mej så behöver ja ingen att prata me, de hjälper mej inte.... så jag är bara tacksam om ja får va för mej själv, de låter kanske hårt ja vet men dom som kan förstå nåt blir inte sura på mej för att ja drar mej undan utan dom förstår!! Vilka de är märker ja själv....

Måste klara detta ensam bara. Inte för att jag tror de kommer lösa nåt men ja kommer iaf komma upp på spåret om ja bara får känna mej mindre stressad över allt. & då kan ja leva på som vanligt sen & ja kan leva me mina tankar för jag är van vid de... Tack till dom som visar sej förstående.

Tvättmedel :)

Ja jag är ju gaaaaalen i att lukta på tvätt & sköljmedel, finns verkligen inget bättre!!!! !!!! Ja liksom sugs in i tvättstugan varje gång ja ska gå förbi där haha... den liksom skriker att ja ska komma in & lukta lite :) :) Men ja försöker & inte tänka på de för ja blir totalt knäpp i huvudet av att stå å sniffa tvättmedel!! & nytvättade kläder är så underbart så ja döööör nästan!!!

Kanske därför man e så väck i hjärnan??? Haha! Nä men allvarligt de är lite hemskt faktiskt för nu har ja läst att partiklarna i tvättmedel kan va skadliga att andas in när man har kläderna på sej, hur skadligt lär de då inte va att lukta direkt ut paketet?? Hemskt men ja kan inte sluta!! Så nu har ja lite panik över att de inte äe bra att andas in men jag gör de ändå... Åhh dumt ;)


Imån verkar de som att ja ska få sooooova lite iaf & bara jobba eftermiddag, gud såå gott!! Sova & gå en lååång härlig promenad när de är ljust för en gångs skull, ikväll blir de när de är mörkt, trist ju.. Donna har börjat löpa & första gången ingen han hund rymt till oss :) Han är la för kort för att kunna ta sej i snön till oss kanske*asg*



Belle innanför min jacka på en promenad, söthunden!!



Många lysande ögon :)

Nä nu har ja inget mer att komma me, blivit mycke tänkande de senaste, tänker väl snart så hjärnan ploppar ut om de nu ens finns nån hjärna där inne.......


Bilder





så söt!!



cool :) Lite Emelie stuk kanske :)



En av colliesarna som spelar i Lassie filmerna, så söt!











Vargar är bara såå vackra!!


Hundarna busar

Ja detta är då en film när dom beter sej som värst haha, SKÄLL HUNDAR! Därför de är så bra me rottisar för dom skäller inte direkt i onödan ;) Dom morrar istället HAHA.... Nästa gång ja filmar dom så ska ja se till att Tingen inte är så nonchalant, fattar inte varför hon blir sån så fort kameran kommer fram haha..

Å gud sååå löjlig jag låter när ja filmar, katastroooof ;)

skottar snö på natten ;)


Kombadjadaaaa

Haha kom inte på nån bra rubrik så idag kör jag med mitt egna språk*asg* De betyder Hej har jag bestämt ;) Lilo fyllde 1 år nyss, snacka om att tiden går fort! Men hon är fortfarande som en valp tycker ja, en omogen liten sak ;) Men Tindra mogna oxå sent..

Eller så tycker jag de är sent bara för Ting & Donna mognade tidigare.. Tänkte på en sak.. Att ja vill ha så mycke grejer liksom.. Ny bil & andra grejer.. Borde försöka uppskatta de jag har istället, & de gör jag ju självklart men man tänker på de allt för sällan, dumt nog uppskattar man ofta grejer när de är försent, undra varför de så ofta är så.. men nån sa till mej(kommer inte ihåg vem) att man ska inte sluta vilja ha grejer för då får man dom aldrig heller ;)

De va ju lite smart sagt ändå=) Nu måste ja snart anmäla Lilo till inoff utställningen här i Varberg så ja inte glömmer de.. Fick ett så fint sms igår... från en person som betyder väldigt mycke.. såhär stod de bland annat:

 "Ja jag undrar ibland hur jag klarade mig utan någon jag älskar så otroligt mycke i flera år! Det är något av det bästa som hänt mig att du kom in i mitt liv igen"  Kan man göra nåt annat än att le av ett sånt sms? Sånt går rakt in i hjärtat :)





Jag ska lägga upp en film här som är väldigt mörk men ja lägger upp den ändå, de är på natten när jag Cissi å Frida skottar hehe eller rättare sagt Frida filmar å skottar inte alls haha nej skoja hon skotta nog mest=) Hon ska anmäla mej för att ja lägger upp denna filmen så håll nu tummarna att jag vinner i rättsalen ;)

Filmen kommer ovanför istället.. Kommer kanske en film till, en seg film när ja filmar hundarna haha, dom är så uppspelta just då så dom typ bara skäller & har sej.. & Tingen är bara såå nonchalant när man filmar asså haha, ingen lust alls att lyssna på mej när ja har kameran! Sen har ja lärt mej att man inte ska vissla när man filmar hihi...


Behöver inte säga nåt annat än att den får mig att rysa...!


Snö & en del annat

Igår när jag slutat jobbet hade Ramona kört ner med volvon på vår åker för hon såg inte vägen för all snö haha.. Blondiner ;) Men ja ska inget säga för jag va inte smartare jag ;) Men de återkommer jag till lite längre ner=)

Åkte till Frida vid lite över sju tror ja kl va.. Tingen & Lilo va me.. Så åkte vi direkt å hämtade Cissi för vi skulle ha tjöt & fikar kväll & Frida hade bakat VÄRLDENS godaste kladdkake-muffins som vi åt me grädde på :) MUMS!! Tack för dom goooda!! Hon kan verkligen baka, ni skulle bara smaka hennes knäck!!! Åhhh sååå gottt!!!

En dunder trevlig kväll va de iaf & de blev mycke pratande om allt mellan himmel & jord å sen råka klockan skena iväg å var helt plötsligt ett på natten! Passande när man skulle upp & jobba ;) Men vi va tvungna att skotta i en timma eftersom bilarna blivit insnöade totalt!! Att de tog sån tid att bara få loss en bil asså :) Men lite kul va de även om vi va döö trötta.. Jag körde hem Cissi å sen skulle ja själv köra hem i snö stormen, bilen bara slirade lite överallt! Sen när ja skulle köra in på våran grusväg så stannade ja å funderade över om ja verkligen skulle klara att komma nånstans där.. bestämde mej för att chansa å kom på att ja nog va tvungen att ta lite sats för att komma nånvart alls haha.. så ja backade & gasade på som tusan, kom faktiskt en rätt lång bit men sen körde ja fast bakom Ramonas bil haha..

Så ja låg å hade ångest över hur tusan ja skulle ta mej till jobbet men de hade fått bli taxi i värsta fall.. somna sent som tusan å sen väckte Tindra mej minst tre ggr på natten för hon behövde ut......... & jo varför behövde hon de tro... Jo för att hon & Donna vart OLYDIGA å frossat upp en hel påse Frolic så hon har skitit Frolic hela natten & ja va så trött så ja önska bara att hon va lika smart som Lassie & hade kunnat öppna dörren & gå ut själv haha!!

Men iaf när ja va tvungen att gå upp så försökte ja få loss bilen men de lyckades ja ju förstås inte me.. stod där & skottade snö i en evighet samtidigt som ja kasta Frisbee med Donna Hihi, hon blev rätt trött av att studsa runt i höga snön.. Sen kom min räddare i nöden å skottade klart vägen & drog upp våra bilar, tur att karlar finns ibland Hihi.... men de fortsätter snöa & vi är säkerligen insnöade imån me.. Men ja slapp jobba idag ändå, de va inte illa :) Ja som skulle träna Tindra idag men de går ju inte när hon har så kass mage nu, dumhund!

Imån ska ja SOVA!!! Natti allihop!!



Lilo På motorhuven inatt hihi, tur man har en skiiit bil :)



trevligt att skotta två på natten ;)



Tingen TRÖTT





våra två fast-körda bilar haha



Donna i massa snö



De kommer nog två filmer snart så håll koll om ni är uttråkade & vill ha nåt att se ;)






Kolla in denna smarta :) Glöm inte kolla den nedanför :)


Sötnooooos!!

Den här hunden har en blick som jag inte skulle kunna motstå!! Så fina söta ögon!! & kolla sista tricket den gör, jag SMÄÄÄLTER!!!!

Bushund!!!

Ja jag är seg på att skriva här ibland, jag vet ;) Måste ju ha nåt vettigt att skriva me liksom, fast hur ofta har jag de egentligen ;)

Lilo den gris hunden jagade en häst idag!! Haha för en gångs skull kan ja inte låta bli att skratta.. även om hon verkligen INTE får göra så, de är en olydig råtta som gör så & såna kan ja inte ha ;) Inte me mina krav ;) Men iaf, varken sej häst eller ryttare märkte de & de kanske va därför ja kan skratta åt de.. & sen va hon ju faktiskt lite duktig som vände när ja ropa på henne(när ja väl upptäckte att hon jagade hästen)

Dom jäkla islänningarna bara kutar förbi när man minst anar de ;) Ja släppte bra blicken från grusvägen en sekund å där va den, Lilo såg den långt innan ja hann reagera, det är de som är de dumma när man inte hinner se en sån sak först för när en hund redan börjat springa är de lite svårare att stoppa dom.. men tur att hon vände iaf! Då blev ja glad!

Gick där å tränade ligg me henne hela morgonen, ligg kan hon, problemet är att tjöt-grisen skäller ett skall varje gång hon lägger sej å de är inte riktigt hennes röst ja vill höra då liksom :) Så hur ja ska få henne att fatta att hon ska ligga utan att skälla får ja komma på ;) Tur att hon inte skäller när man säger ligg inomhus iaf!

Ja tänkte börja köra lite freestyle me Tindra, om de nu heter så haha.. bara för skojs skull å för att aktivera henne med nåt annat än de vanliga.. Tror de skulle passa henne :) Fast tänker då fasen inte visa nån vad jag lärt henne i så fall för att se mig "dansa" är ju ingen som vill se.............. Inte ens ja själv ;) Återkommer när ja har nåt roligare att komma me ;)

Fast fasen kom på en grej ja tror ja bara måste skriva asså... En kompis som berättat för mej vad hon hört från sina grannar(nämner inga namn*asg*) haha hon va tvungen att höra dom ha sex... & tjejen SKREK väl typ värre än en microfon ;) men mitt upp i allt haha fan kan knappt skriva de utan att vika mej av skratt.... men iaf då skriker hon: FAN va stor den är!!! Haha allvarligt??? Är de så de låter när hetero par har sex**HAHAHAHAAA* åh gud så pinsamt om ja hade hört de där asså haha... eller ja hade nog bara garvat ihjäääl mej ;) Nu kom ja me nåt kul iaf hihi... =)



Sällskap...

Ja de har jag på jobbet idag :) Av hunden som är mitt ALLT!! =) =) Mycke roligare här me min Rottis här ju! Kan ja pussa på henne hela dan nästan :) Å aktivera henne med massa trix hehe...

Efter jobbet ska ja tvätta bilen, de BEHÖVS!! Fast de är läskigt att sitta i en bil som tvättas av såna där konstiga borstar hehe.. Men först ska ja & mitt gryn ta en sväng i stan så hon kan nosa runt lite :) Massa roliga lukter här tycker hon & de är bara så soft att hon kan gå lös i stan, slippa massa jäkla koppel ;)

Ja har kommit på en sak smart som jag är ;) Det är när folk ifrågesätter saker som dom känner sej skyldiga över nåt & då har man kommit på dom hehe... shit ja e fan bra smart ibland asså ;) Bara att ja inte visar de fööör ofta hahaha... Det är en himla bra förmåga att se igenom folk...

Jag & Tingen hade besök av Frida & Belle här förut för hon skulle växla mynt till affären, mynt behövs alltid! Så då fick Tingen hälsa på Belle för första gången, hon kolla på henne som om hon va en insekt haha.... Typiskt Tingens blick mot valpar...

& så va jag valpvakt en stund så Frida kunde handlat lite käk oxå så jag har haft äran att va bebis vakt idag hihi :)

Igår fick ja fina saker av min sötnos där hemma :) Högtalare, en blomma, en kopp & en nalle :) Så gulligt!! Förskott på alla hjärtans dag de=) Tack så massa!!! Ja har slut på alla mina romantiska ideér nu haha..

För första gången på länge så frös ja inte på promenaden me hundarna förut :)



Charmtrollet...



Pälsbollarnas otroligt snygga padd-stil haha, såhär ligger dom jämt, myshundar=)


Tänk Om....

Jag bara kunde få en månad på mej så ja kan göra allt som spökar i min lilla hjärna för ja varken sej orkar eller har motivation till nåt längre! Inte sånt ja borde iaf... Jag borde städa ORDENTLIGT.... i HELA huset å inte bara vissa rum... men orkar ja de? Nej... för ja har slutat städa nu för ja orkar inte bry mej om & städa mer haha smart va!!

Ja hade definitivt behöva hälsa på en hel del oxå.. blir så stressad av alla ja ska försöka hinna träffa som ja aldrig heller får gjort.. skit oxå! & mina vovvsar ska de bli skärpning me nu asså för nu är ja en kass jävel & de har ja inte vart innan!! Ok att dom kommer ut & så men de har inte blivit riktigt lika mycke som innan å dom har inte fått samma tid & de gör mej till en hemsk människa!! De kanske har blivit lite mindre vissa dar & de är de ja hänger upp mej på.. Dom ska ha lika mycke varje dag, dom ska ha sina promenad timmar med träning & aktivering & ända dagarna dom inte ska få de är när ja ligger i världens mensvärk eller nåt liknande..

Inte för att ja fryser så mycke att ja dör & måste gå hem innan eller av nån annan skit anledning! Dom är mitt allt & de finns tillräckligt många hundar som har ett tråkigt liv men de ska inte våra ha så nu ska ja ta & skärpa mej!!

Ibland har man bara inte tillräckligt med motivation till att komma ut på längre rundor eller att orka träna dom men nu är de så att ja skaffat dom så de är bara & göra även dom dagarna då de tar emot! Mina vovvsar har aldrig haft ett tråkigt liv innan & de ska dom då tusan inte ha nu heller!! Arg på mej själv!!

Tycker iaf att alla hundar ska få komma ut på äventyr för hundar drömmer inte om en fin trädgård som vi människor gör ;) Dom vill ut & upptäcka saker, arbeta me nosen, dom härstammar som sagt från vargen & en varg ligger minsann inte still dagarna i ända... dom vandrar & dom tröttar ut sej bland annat med att nosa runt..

Så vad vissa har hund till kan man undra.. då kan man lika gärna skaffa sej ett marsvin-alldeles utmärkt för dom svarar till å me när man pratar me dom om man nu själv är en soffpotatis då ;)



Grattis Tindra!

Ja idag är våran lilla Lassie vovve 4 år, tänk vad tiden går fort!! Tyckte nyss hon va valp liksom :) Min mys hund!!

Är sugen på att köpa detta spelet hehe... Är de nån som vill va me å spela då :) ??



Spelet där allt är tillåtet - utan att säga ett enda riktigt ord!!!

Beskrivning:
Visa vad du menar med ljud & vilda gester!!!

Du dribblar utan boll, låtsas skjuta, skriker Yeahhh!
MÅL, ropardin lagkamrat. RÄTT!

Du låtsas skära upp ett bröd, på med pålägg, tar en tugga.
SMÖRGÅS! fel! ...BRÖD!! fel! ...tiden går...
Motspelarna tror att de kan svaret. De börjar pipa med sina pipor
för att stressa och försöka sabotera för er,.
TUGGA!!! Ropar din lagkamrat. RÄTT!

Fort vi hinner en pollett till!
En ljuduppgift? Vissla "Små grodorna".
Nu blir det tufft. Har du någonsin lyckats vissla när magen slår
kullerbyttor av skratt?!!


Underbar Låt...

Japp ja bara älskar den! Kelly är bara för himla bra... Min nya tänka låt...

Tindra har sovit på Hotell ;)

Ja hos Frida hehe.. De blir hotell kan man säga ;) Hon nanade i sängen me Frida hela natten & hon hade de nog hur soft som helst!! Efter vi hade vart på krogen i Lördags & Ramona & Natta körde hem oss så säger Frida att hon saknar Nelly(som sov hos Mikael) så då kom ja på den idén att hon kan låna "Amadeus" hehe.. Hur JAG nu kan komma på en sån idé som är så löjlig me hundarna hehe men de va en bra övning att lämna bort henne så man kan sluta va så löjlig nångång ;) Fast som sagt, lämnar då minsann inte hundarna till vem som helst, finns bara vissa utvalda som möjligtvis skulle kunna få passa :) :)

Men vi va inte oroliga en sekund för vi visste att hon hade de bra & fick massa kärlek & dan efter va de ju kul att hämta henne & se hur glad hon blir av att se en :) Lilla Tindra är en hund som mer än gärna vill va med en heeela tiden, Lilo är hunden som får sova i sovrummet & hon har visst blivit kvar där inne för nu känns de konstigt att inte ha henne liggandes nedanför en.. Men lilla Tindra försöker varje kväll att smita in där & så är de precis som att hon ska gömma sej så man inte ser att hon ligger där inne haha... Ibland har hon fått ligga kvar & då är hon extra glad :) Som sagt ja får ju helst inte ha några hundar i sovrummet haha...

Festen i stugan i Lördags va mass kul=) Lina hon är bara fööör rolig asså haha, man kan inte annat än att skratta åt henne & hennes sköna kommentarer, hon är en sån person som man inte kan förklara hur hon är, man måste helt enkelt uppleva de LIVE haha, fler såna Linor borde finnas! Isa va ju oxå för härlig med vissa sköna kommentarer hon slängde ur sej haha, bra att man får skratta lite ;) De va himla kuligt, tack ni som va där=)

& Förlåt för att ja va grinig på krogen, inte meningen! Får ju dåligt samvete!!

Tänker otroligt mycke på killen som är spårlöst försvunnen här i Varberg, de är bara så jävla hemskt!! Stackars hans familj å alla som känner honom. Hur kan nån bara försvinna sådär?? Hoppas verkligen att dom hittar honom välbehållen!! Att ja träffade honom två ggr i Torsdags känns oxå bara hur overkligt som helst.. Han verkade så söt å go! Nu har han vart borta i några dagar=( Många letar varje dag efter honom & idag har dom börjat dyka & letar i vattnet... Fy så hemskt!!! Sover inte ordentligt för ja ligger & tänker på honom, skulle bli sååå glad om han bara kom hem välbehållen!

Tänker mycke på min ängel i Dalsland oxå, glöm inte de!! Tänk va mycke hemskt de finns här i världen!!

Nä nu har ja fått leverans här så nu ska ja sätta igång & greja, tar nog ett tag denna gången.. Bra de så slipper man tänka så mycke....


Tjejer Asså.....

Ja de kan man lugnt säga haha!! Som när Frida ja & Ramona kollade på Prison break så säger helt plötsligt Frida "Dom där väskorna passade väl inte riktigt in i de sammanhanget" De va nån sån liknande replik iaf... & jag tittar på henne & säger: Är de väskor du lägger märke till när du kollar på en serie?? Haha skrattade gott inom mej då..

Å sen kommer lilla Ramona å säger att hon tänkte på samma sak som Frida haha, ja satt emellan två väsk galningar!!! De va la såna där dyra väskor, kommer inte ens ihåg va dom heter, fula är dom dessutom, iaf enligt mej ;) 

Så om de inte pratas om NAGLAR eller högklackat så är de banne mej VÄSKOR haha... Kvinnor asså....

Lex & Lilo

Här va de verkligen kasst me uppdateringar, gud va jag suger på att skriva här ibland ;) Händer oftast så mycke hela tiden att man ibland inte hinner... Försöker få tag på en snö skyffel oxå men de är ju visst slut i hela stan, typiskt!

Imån blir de fest i stugan vid havet, oj så mysigt de lät! & på krogen ska ja va så lugn & fin Hihi... På Tisdag ska ja & Frida hämta hem hennes lilla Belle, såå kul!! Då ska ja köra Bettan NR 2 Hihi, skööön bil!! Tänk att både min å hennes bil heter samma**asg** Jäkla härmapa :)

Är så glad att jag känner att ja börjar ha Lilo där ja vill ha henne, litar på henne mer & mer att hon ska lyssna på inkallning.. Första gången vi har en vovve som inte velat lyda sådär jättebra på inkallningen & de är bra övning att få lösa lite såna problem ibland, de är ju absolut inte hennes fel iaf, enbart mitt eget som inte tränat henne ordentligt så som dom andra.. Men nu känner jag att ja har ett riktigt band med henne & de känns bara sååå bra!!

Hon är helt underbart ljuvlig särskilt när hon kan få en sån blick som gör att hon ser helt förstörd ut, då kan ja bara inte motstå att pussa massa på henne hihi.. Som imorse när ja blåste håret så la hon sej framför mej & tittade upp med sin förstörda blick hehe, då smälter ja bara! Nu vågar ja iaf ha henne lös på vissa ställen i stan & sånt & hon är väldigt lyhörd helt plötsligt :) Igår kväll kampa vi lite med trasan oxå, de va längesen nu men gud vad hon blir på hugget när hon ser den, hon drar & sliter som en björn & blir vild som ett vilddjur hehe, kul!!


Ska boka tid för vaccination på alla vovvsarna snart oxå... Tänkte ta alla på samma gång för då får man lite rabatt hehe.. alla vaccinerar ju inte varje år längre, kanske oxå borde sluta med de om de inte behövs liksom.. ska kolla upp de där.. Då blir de munkorg på för Tingen & Donna för dom avskyr veterinärer, särskilt efter allt stackars Ting fått utstå hos veterinärer så gillar hon dom inte.. Dom hugger ju inte men morrar som tusan & för att veterinärerna ska känna sej lite säkrare så blir de bäst me munkorg.. Dom är ju så rädda bara dom kommer in i de rummet så de är därför dom beter sej sådär.. Va inte alls likadant för några år sen utan de är på senare tid när dom fått uppleva fler grejer hos vet som dom blivit sådär...

Åsa & Björn va ja hos häromdan, åt massa goda bullar & snoddas hehe.. Å kaffe=) =) Lilo träffade sin halvbror Lex som dom precis skaffat, en sån go pojk! Zadira va ju klart oxå med men hon brydde sej inte nåt särskilt om Lilo & Kessie är troligen dräktig så hon fick va inne sålänge.. & GD-töserna fick inte heller va me hehe..

Nä nu orkar ja inte skriva mer, kommer tillbaks om ja får nåt vettigt att skriva, har ja nånsin de?? Haha... Ha en bra helg alla!!



Halvsyskonen :)



Sötnosar!!



Har snott vissa kort från Åsa :)





SÖTA Lex!



Zadira Snutten



Lilo ser ut som en mini-gris jämfört me Zadira hehe





Bus ute i snöstormen :)


RSS 2.0