Åsa, Björn & Sötungarna!!!

Idag har jag vart hos åsa & Björn, alltid lika kul hos dom :) Åsa är bäst på att göra världens godaste kaffe, snoddas & bullar!! Mega gott! Lilja är en riktigt cool unge & jag har aldrig sett nån som kan klättra upp på sin stol som hon kan haha, inte ens två år och klättrar som om hon aldrig gjort annat haha, hon kan hänga me mej på bergs klättring redan imån ;)

Å en lydig en är hon oxå, Åsa sa att hon skulle ta nappen och gå & sova middag och söt ungen tar sin napp å går å lägger sej & sover-hallå hur många ungar gör de då hihi.. Dom flesta brukar inte alls vilja gå å lägga sej haha-häftigt=)

Björn är lika busig som vanligt & när Alwa började bli hungrig säger Björn att det är inte rätt tillfälle för Åsa att amma nu när jag är där HAHA-han e så dum den ;) Tack för ytterligare en mysig stund med er!!!



Alla Hundar utan Diablo...





kessie



STORA Biffen Diablo :)







ÅHHH MAN BLIR HELT BEBIS SJUK!!!



Lilja Snutt!



Storasyster tar hand om Lillsyrran :)







Goa Åsa :)



Två GD Flickor!



Lilla Zadira :)







Björn & Alwa



Socker söööööta Björn :) Nu dreglar många haha...


Låt

Dagens Låt, Underbar!

Besök & Kortspel

Igår kom Josse hit & fikade på förmiddagen, de va mysigt! En go & glad tjej! Senare åkte jag & Lilo till Frida & Nelly & så spelade vi kort å jag FÖRLORADE VARENDA GÅNG!! Snacka om att ja va SUR!! Hur kan man förlora varje gång liksom! Revanch ska ja lätt ha å då ska jag knäcka henne totalt haha, elakt :) Kaffe blev de oxå-mums! Blev mycke kaffe igår :)

På den sena långpromenaden me hundarna & min ficklampa så trodde jag att ja såg en ÄLG haha men det var en kossa!! Dom hade flyttat kossorna till en annan hage där dom aldrig gått innan så jag fick världens panik att de va en älg haha, Emelie skulle vart me då, hon som gillar älgar sååå mycke ;) Nä nu får jag skynda mej lite här, ska ju till Åsa & Björn idag :) Ha de gött alla!



Josse :)


Lite Bilder :)



Hundarna sist vi var i Mölndal, spanar från Balkongen!





Lilo & en Shar Pei i hundgården...



Troy med den andra vovvsen :)



Troy sitter & filosoferar....



Lilo flyger fram som en tornardo haha



Ge mej godis mamma :)



Lilo, Foxy och Troy tittar på Cissi :)



Vi är lite knäppa hehe





Lilo & Foxy Brottas...





En annan collie



Troy & Lilo





Bästisarna :)



Vackra Troy i somras...



Jag & Rudi



Dingle, Grebbestad & Uddevalla!

Nu har vi vart iväg på en liten trip igen, alltid lika kul! Vi stannade på traden och åt hemmagjorda köttbullar med potatis, mums! Kön va as lång ända ut pga alla danskar som va där då.. När vi ändå körde förbi Dingle stannade vi å fotade lite där hehe vi fick nån flipp att vi skulle ha lite mer minnen därifrån haha..

Sen bar det iväg till sportshopen, massa massa kläder där :) Men för en gångs skull köpte vi inte en endaste grej konstigt nog för vi brukar komma ut med en hel del kläder därifrån :) Tar de nästa gång. Åkte till Elin, Simon & ungarna och fikade å tjöta.. Underbart att träffa Elin igen! Vi skulle träffat Emma & Peter oxå men Emma var jättesjuk :( Krya på dej snutt!! Linda jobbade så henne missade vi oxå snyft.. Och Ina missade vi me**snyft** men de kommer fler tillfällen.. Finns ju massa fler man missat och skulle man hinna med alla dom så hade man nog fått bo där en vecka eller nåt.. Man känner alltid att man missat en massa när man vart där :( Milla träffade vi iaf, de va längesen :) Lilo hade lite kul med Barras hehe!

När vi åkte från Elin sa Elin: Kör försiktigt! Och då sa lilla söta Lucas: Kör bara lite racer fort haha, gullunge! Körde på rätt fort hemåt, gick å å för sej för fort uppåt med men när vi skulle hem så hamna vi helt plötsligt bakom en polisbil haha.. tur att man såg den!! Annars hade man inte haft nåt körkort idag.. Å de va lite väl kul att se att inte en enda bil drog förbi snuten helt plötsligt haha.. snacka om att dom har status hhih... Mormor är hos mamma så henne stannade vi & kramade lite fort på oxå=)



Haha här bodde vi innan :) Vi och ett härligt gäng grannar! Emelie bodde ovanför oss :) Madde bodde under oss :) Benny & Ingela med ungarna bredvid oss.. Fast här har även Bella bott och fler därtill :)


Vår gamla balkong hehe



Våran gamla kiosk hehe, här har man suttit en del, Dingles träffpunkt-illa haha.. Killarna vinkar :)



Skolans internat(femman) Här bodde de bästa gänget hehe, fast några i trean me :)



Fjällbacka, helt underbart vackert ställe! Här skulle man haft en sommar stuga=)











Doris, Elin & Sinoms FINA birma katt-vi gillar birma katter, ja tack=)



Sötisar!



Lucas dricker saft ;)



Sööööt!!



Våran ÄLSKLING!!!!!!!



Lilla Bebis :) Mamma upp i dan!!





Åhhh Lina blir bebis sjuuuk!!



Simon







Okej, Elin ÄR störd haha











Jag & Lucas busar :)



Milla & Barras :)



En bakis Milla hihi, hon va inte den enda som va bakis igår märkte vi ;)



Den här killen kör en cool stil haha, sitter på säng kanten, ser riktigt kul ut när han går upp å sätter sej sådär :)



Millas söt katter!



Vi missade Linda haha**gråter**



& Ina med**snyft**



Krya på dej lilla trollet!!



Max!!!

Kommer ni ihåg Max..... :) ?? Oj vad Lina tjötade om den hunden hehe.. En sån skulle jag ha!! Tills jag besökte uppfödare och kom på att dom svenska Tibetanska mastiffarna inte är lika fina som Max är :) Visst är han fin!! särskilt söt är han när han får sin "Max blick" som jag kallar de.. den ser man när hans så kallade ägare kommer på att han rymt, man ser skräcken i ägaren när han märker att Max är lös.... hehe.. Lite overklig film men fiin fiin vovvsing! Undra hur många ggr Lina sett denna*ler*  Glöm inte att kolla sååå söt han är när han kommer tillbaks med handväskan :) söt troll!!

Madde & Liza öppnar en sexleksak!!!



Madde & Liza öppnar en sexleksak, Tessie, Lilo och Tindra ligger under bordet och äter på ben och Donna & Tingen är i tv rummet å donna skäller till ibland haha.. Vi bara älskar Maddes sköna skratt haha, klockrent! Synd att filmen blev så kort men nästa gång vi ses ska vi filma dom mer hihi, finns ju inga roligare folk att filma än dom här två knas bollarna :) Såhär lättroade är jag å Ramona haha.........

Fårhagen

Idag har Lilo & jag vart i fårhagen med Cissi & Frida så Lilo kunde leka lite med Troy, Foxy och Nelly.. Eller hundgården som jag kallar de men alla varbergare säger ju fårhagen :) Det är ju i å för sej en fårhage men fåren är ju inte där nu så då får alla hundägare använda den vilket är väääldigt populärt, idag var det över 20 hundar där samtidigt :) Det är kul! Alla möjliga raser kommer och alla möts där varje dag kl halv två haha, inte illa :) Så där är vi ibland, dom andra löper här hemma så bara Lilo som fick va med idag..

Det är lite kul för av alla tjugo hundar som är där så väljer Lilo att leka med sin bästis Nelly :) Man märker så tydligt att dom trivs så bra ihop! Synd att man glömde kameran! Då skulle jag fotat alla hundarna! Det är en kille som vi träffar där rätt ofta som bara är såå rolig.. han har sån klockren humor! Han får oss att skratta varje gång haha.. vi prata om svininfluensan & han sa att det är lite hysteri över de där och att så fort nån börjar hosta så tror dom att de ska växa ut en knorr där bak*asg* Lät bara så kul när han sa de!!

Han säger massa kul hela tiden men kommer ju inte ihåg hälften :) Höll på att skrämmas ihjäl i hagen idag när vi hade stannat till & stod och pratade så helt plötsligt märker man bara hur gräsmattan börjar vibrera haha.. och fram dundrar 4 leonberger hundar, shit vad rädda vi blev för vi va inte beredda på att dom kom haha..

Imån ska vi till Uddevalla & Grebbestad & träffa kompisar :)

Lilos kompis Nelly




Halloween ;)

Nu är det bestämt att vi ska ha Halloween fest här den 31 okt, har aldrig haft de så det blir spännande & ALLA måste vara utklädda-de är regeln ;) Annars är det ju ingen halloween fest ;) Jag ska spöka ut huset rejält haha nejdå, jag lyckas nog inte med nån utspökning men lite halloween tema ska de allt bli.. spännande & se om nån vågar dricka min läskiga häxbål**asg**

Vilka vågar komma ;)????

Såhär ska jag spöka ut Tiger-Tussen...........................



HAHA SKÄMTA BARA :)


Glass hihi

Ja om jag nu hade haft koll på mobil fan igår kväll så hade lilla jag & Ramona suttit här med ett paket smack hehe-den glassen från glassbilen är GOD! Marcus va så gullig så han ringde och tänkte komma med glassbilen & lämna de :) Men nu sket de sej ju**grrr** Men han jobbar snart igen så då står nog snart den lilla glassbilen utanför huset och tigger om att jag ska råna alla smack glassar hehe..

Nu eldar vi i brasan, det är en bastu här inne! Så mysigt att elda men nu är de lite väl varmt ;) Imorse när vi gick upp va de hur gott som helst här i huset efter att vi eldat igårkväll :) Svin influensan är ett hett ämne här i huset nu kan sägas.. Lilla sötnosen försöker desperat få mej att ta en spruta och jag total vääägrar, hon hotar att ta min mobil och att gömma Tingen nånstans hos nån tills jag tar sprutan haha men det vågar hon nog inte, inte att ta min Pling, det vågar nog ingen :) Blir ingen spruta iaf..

Nu kommer lite bilder på ett så underbart fint djur... örnar åhh sååå fiiina!! Tänk vilken frihet att va en fågel.. särskilt en rovfågel.. örnar & späckhuggare-det är två djur som ligger vääldigt nära Linas hjärta :) Nu ska vi snart se på Breeee haha, ovanligt va ;)






Syskon...

Ja de har man ju inte lite av precis.. så blir det när vissa avlar hej vilt å sen skiter i sina ungar, aja så blir de ibland.. halvsyskon allihop utan lilla Henke då :) Tänkte dom skulle få ett litet inlägg här.. Fem olika mammor oxå.. lyckat.. Men men så går de visst ibland :)



Anton gulle snutt.. dog när han va bebis :(



Moa, Mosingen :) Norrlänning haha.. Har jag kontakt me..



Sandra, GBG.. Har kontakt med..



Dante, Sthlm nu :( Har kontakt med..



Henke, Mölndal, definitivt kontakt med :)



Stefan, Sthlm, ingen kontakt med



Jessica, Sthlm, ingen kontakt med

Så nu har dom fått sitt inlägg :)


Tänk att man vart så grym haha

Grejade me lite papper & hittade lite utklipp sen när man spelade fotboll, vilket flyt man hade då och vilken jääkla bra kondis! Nu kan man ju inte ens gå i en backe utan att få andnöd haha fy vad trist! Ska nog banne mej börja träna boxning igen så man får upp konditionen :) se hur länge jag håller de denna gången haha, en vecka kanske ;) Nä men man behöver nån slags motivation, gäller att få den bara.. Therese du skulle vart här nu, dej om nån ska man träna me! När vi joggade sist slutade de ju med snökrig så kanske ska träna inomhus hädanefter**asg**

Lite utklipp hihi...





Hehe inte illa :) Man måste ju skryta lite**asg** särskilt när man suger så rejält som man gör nu haha...


Kompisar wiiiiie :)

Ja nu blir de många inlägg på raken helt plötsligt haha så slipper jag göra några inlägg på några dar haha skoja :) men om jag missar ibland så behöver ja ju inte ha dåligt samvete över de***asg*** MÅSTE bara säga att alla kompisar där ute-ni är underbara!! Ni vet ju redan vilka ni är! Det finns alldeles för många rötägg & ibland kan det ta ett tag att upptäcka dom, ibland vet man det från början men vi vet iaf vilka som är äkta kompisar & inte och det är ju inte alltid man vet men vi vet...... nu vet vi :) Kompisarna som bryr sej, älskar en, vill träffa en, hälsa på, bli påhälsade, hitta på roliga grejer med.. kompisar man kan prata med om allt och som man kan ta en diskussion med utan att det blir helt knas.. kompisar som ställer upp.. ja det finns massa mer att säga.. tur att man har så många fina människor runt en!! Det finns inte många av dom RIKTIGT äkta så när man väl fattat vilka det är så ska dom minsann ta väl hand om dom :)



GUD SÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖT!!!!

Lillasyster :)

Ja nu är du minnsan inte så liten längre lillsyrran :) Jag tror ju fortfarande att du är den där lilla söta bebisen du en gång var hehe.. bebisen med ett jääkla humör ;) Fast humöret har du ju i å för sej kvar haha.. Hoppas allt att du ska bli en göteborgare till slut så det slipper va 150 mil ifrån varandra! Synd att du inte kunde komma i somras :( Längtar tills vi syns igen!! Love You!!!





Min Lilla Mosing hehe.. synd att ja inte har några bebis kort på dej på datorn hihi :)


besök!

Madde, Liza & sötnosen Tessie kom till oss igår så vi hade turen att få träffa dom två dar i rad hehe.. Vi bjöd dom på god mat och vi skrattade rejält kan ja säga, vi filmade dom oxå & vill lägga upp de klippet här om man nu kan fatta hur man gör för de va bara så sjukt kul så de hade vart kul att ha här haha!! På söndag ska vi till Bohuslän Wiiie va kul :) Här kommer lite bilder från igår iaf så får vi se hur de blir med film klippet hehe..



Madde & Tindra tänder en brasa :)



Vi kollar in alla deras tatueringar :)



Den har Madde gjort hihi


Dalsland!

Igår var jag & älsklingen och Lilo i Dalsland, det var en helt UNDERBAR dag och den kunde inte vart bättre!!! Dagen började med att jag gick en långpromenad med hundarna på morgonen och solen var helt underbar.. Sen bar det av mot Dalsland, stannade till hos mamma å brorsan på vägen å sa hej.. Att träffa Madde & Lisa plus Tessie och senare på kvällen Emelie var bara sååå kul!!! Tack för en underbar dag tjejer! Och nu sitter vi å väntar på att Madde & Lisa ska komma till oss hihi, dom tycker nämligen om oss så mycke att dom var tvungna att träffa oss idag igen haha :)



Liza



Sötnosar!



Koncentrerade flickor :)



Lilo & Tessie pussas



Tre tjuv sovare :)



Åhh sötnosar!!!





Madde upp i dagen :)



Tessie låg och höll om Lilo hela tiden :) Dom låg och gosade bra länge, när dom hade busat lite först :)





Myshund!!





O JA JAG ÄR KÄÄÄÄR!!!!!!!!!



Tessie är sååå underbar, vilken hund!! Tessie har stulit en bit av Linas hjärta nu hihi, tänk att man har lyxen att
få träffa henne idag igen :) :)



Madde & Tessie



En av Madde & Lizas tre katter





En av deras pollar, sötis!



Japp hon var bra sketen när vi tog in henne hehe



mamma med bebis :)



Alla fyra, alla med keps oxå haha





jag vet då vad min nästa kidnappning blir hehe



Emelies vovvsing, söta Billan, hon var lika go som alltid!! Lite äldre nu bara :)





Emelie Hjärtat



Jag syrran å godingen



haha ser ut som en bebis ju...



Emelies polle :) Såå söta!!

Hemma hos Frida!

Japp jag & Ramona & Lilo var hos Frida i lördags kväll, Lilo och Nelly hade lika kul som alltid medans vi satt å tjöta på rätt bra :) Kul var de! Tack för att vi fick komma & leka med dej :)



Lilo & Nelly myser!



Kolla in Nellys lysande ögon haha



Jag i Fridas soffa





Vi är helt störda haha!!! Klockrent kort!! :) snacka om att as garva!!



Lite mer normala här :)







Sötisarna i tv rummet



Tack för den kvällen :) Älsklingen var oxå med på kort men blir bara halshuggen om jag
lägger ut nåt så jag avstår :) Inlägg om när vi var i Dalsland kommer snart :)

Hundar...

Ja en rätt stor del hundar har man träffat på genom åren.. Fick ju aldrig nån egen hund under uppväxten(tjatade hål i huvudet på mamma i flera år om en egen hund men lyckades då inte) så jag tog hand om alla andras hundar istället.. På skolrasten var jag ute med dom, efter skolan ända tills jag skulle sova.. det var mitt liv och jag var hur lycklig som helst.. medans vissa av kompisarna stod och tjuvrökte i ett hörn så syselsatte jag mej med att vara ute med hundarna haha.. Fanns inget som gjorde mig lyckligare tills man fick ta dom hårda smällarna som alltid kom.. Första hunden jag tog hand om hette Brandy, en stor underbar schäferhane som jag var ute med flera ggr om dan.. Minns hur han stod där på altanen och skrek av glädje när jag kom.. Efter närmare tre år skiljde sej paret som hade honom och dom flyttade.. Jag var helt förkrossad och förstörd ett bra tag..

vera hette en annan hund.. en doberman tik som jag tog hand om flera ggr om dan, även hon skrek av glädje på altanen när jag kom.. Vi hade det underbart när vi var tillsammans och jag var så lycklig när jag hade henne.. det var ett gammalt par som passade henne för sin son som satt i fängelse och när sonen kom hem tog han tillbaks Vera men dom bodde på samma gård så jag hade henne ändå.. Tills den dan jag skulle få hjärtat krossat igen.. dom skulle flytta.. Grät varje dag efter de beskedet.. Fäster mig så rejält för vissa hundar att det är hemskt.. Sen träffade jag på Lufsen, en gatukorsning mellan Rottweiler, schäfer och border collie.. han var inte som dom andra utan han var en busig en som man jämt fick ha kopplad.. fäste mej inte på samma vis för honom men tyckte om honom massor.. han bytte ägare till en tjej som jobbade på åby travbana så var där och hälsade på honom ibland..

Alice och Clarissa var det sen.. En belgisk vallhund och en collie.. Föll för dom båda men Alice(tervuren) var den som fick mitt hjärta att smälta mest.. sprang ut med dom dagligen tills Alice en dag skulle avlivas.. ägaren skaffade då två collie till, Carmienelly och Wiktoria.. hade hand om dom i flera år tills även hon flyttade.. Lucky en golden tik bodde på samma gård som mej och henne var jag oxå ute med, Ploppen en schäferhane tog jag med hand om.. fastnade inte heller för dom sådär djupt.. Svante en flatcoat retriver var oxå en av dom som inte fastnade, likaså Busan, en amstaff som blev så glad när jag kom att hon bet sönder alla mina kläder var även hon en av dom som jag klarade av att hantera bra när jag slutade ta hand om henne.. Många fler hundar har passerat men orkar inte sitta & skriva om dom alla :) Sen kom Ida in i mitt liv, hunden som vände upp & ner på allt, det finns helt enkelt ingen hund i världen som jag älskat lika mycket som henne.. och älskar fortfarande! Kan knappt prata om henne utan att bli knäckt, förstår inte varför smärtan aldrig försvinner.. tiden läker alla sår är bara ett skit uttryck för mej.. Håller inte med om att de gör de.. I så fall efter hundra år kanske.. Men det var den mest okomplicerade hund jag haft att göra med.. Hade henne i fem år och hon bodde hos oss, finns ingen som ogillade henne.. Så lydig och så smart.. och helt helt underbar!! skulle göra vad som helst för att få tillbaks henne! Hon är verkligen en hund som satt sej rejält och det är bara plågsamt att tänka på henne..

Smulan är en annan hund som satte sej rätt bra.. Första gången jag såg henne var med Emelie då hon hade rymt från skolans hundgård och stod och skällde ut oss.. men jag var helt fascinerad av henne och kunde inte släppa henne med blicken.. tyckte hon såg ut som en dingo hehe.. Hon var en korsning mellan schäfer, sibirian husky, finsk spets, gråhund & labrador.. Träffade sedan dom som ägde henne och fick ta hem henne till mamma och passa henne i två veckor medans dom var borta eftersom dom visste hur galen jag var i deras hund :) Två helt underbart lyckliga veckor och sen var jag knäckt igen.. Att lämna tillbaks henne skar i hela hjärtat men hon har det bra hos dom iaf.. så det känns ju bra ändå :) Så nu har jag tjötat så de räcker, snacka om att babbla på! Min tand är ett helvete just nu och jag hoppas det går över snarast! Kommer lite bilder här, dålig kvalite men det får gå...



Smulan i Åbykullen



Har satt syrener i munnen på henne hehe



Ida Älsklingen med sin frisbee med mej på Hönö



Och till sist en bild på världens bästa Rottis när hon va bebis :)

Bio!!

Ja nu har vi vart på bio igårkväll, den var definitivt sevärd, bra film! Flickan som lekte med elden var det vi såg sen käkade vi pizza med Mattias efteråt och sen gick jag på långpromenad med min ficklampa, gud så trist att gå i mörkret! Jag har blivit ett foto freak haha så här kommer fler foton :)



Haha lekte med kameran på jobbet lite :)



Haha igen åhh lägg av nu!!



Linus & Mattias utanför bion





Han är bra på att göra miner den där pojken :)



haha





Jag & Marcus





Inne på bion :)



vad tycker ni om min grymt fina tavla :)? Har haft den några år så dom flesta har väl sett den på väggen i Dingle hehe :) Fin fin va?



Haha det är inte bara jag som är knäpp ;)

Exakt det är faktiskt inte bara jag som har konstiga ideer för mig haha.. Berättade för en kompis att jag är så knäpp att jag inte bara dränkt mina händer i sprit utan även spritat in mobilen i sprit haha.. För det är nämligen så att mobilen är en RIKTIG bakterie säger experterna haha, vilket är sant om man tänker efter ;) Lina VÄGRAR få svin influensan!! Hatar att vara sjuk, så tråkigt ju!!! Men nu till saken att när jag berättade det för kompisen(inga namn nämnda haha) så berättade hon att hon gjort samma sak med sin mobil idag haha, vadå cool sammanträffning :) Så det är visst inte bara jag som har mina ideer hehe...Nu ska vi strax på bio JIPPI.. Jag Ramona Natalie Mattias Marcus och Linus, de blir kul :) Hörs en annan dag alla små läsare hehe!!


Hönö

Brorsan & jag tog oss en tur ut till underbara Hönö, en vacker ö som vi bara älskar! Var bara där några timmar för mer hann vi inte, åt mormor & morfars goda makrill såklart :) Hälsade på underbara kusinen och ungarna oxå.. Nästa gång vi åker dit ska vi gå vid hamnen och äta på glass cafe som vi brukar! Här kommer lite kort!



Ser inte lite uppstoppad ut eller så haha.. På Färjan..





Från färjan...





Haha fan va rolig du ser ut här Henke, snacka om att spela nån helt annan än vad du är haha



Se vad dum han är, de där tyckte han var väääldigt kul :)





Brorsan i Mormor & Morfars kök



Världens Underbaraste :)



Morfar :)



Brorsan i morfars tröja haha



Tindra på mormors uteplats, taget från fönstret :)



Älsklingarna



Pussas....



Älskade mormor!!





Natalie försöker gömma sej för Tindra haha



Sötisar!



HIHI



Vilken min du gör lilla busunge :)



Tindra & Natalie älskar att leka jage hehe



Min underbara kusin!!! Love you!!!!



Älskade unge!!! :)



Natalie är en proffs fotograf :)




VÄRLDENS SÖTASTE!!!!!

Ja gud de tycker jag verkligen, snacka om gudomligt SÖÖÖT, tänk om man fick en sån sötnos till unge hihi.. Tycker verkligen brorsan var sjukt söt när han va liten, blir ju totalt bebis sjuk haha!! Här kommer en bild när han va liten hihi



ÅHH JAG SMÄÄÄLTER SÅ SÖÖÖÖT!!!! Jag var då tusan inte i närheten av så söt som han va, orättvist haha, här kommer jag, inte alls lika söt som lilla henke hihi



haha skrattar ihjäl mej :)

Allt Möjligt

Dom andra som var med & festade ville inte riktigt vara med på kort så de blev lite enformade kort haha men de kommer fler kort snart.. Igår var jag & Ida ute & gick me hundarna, Tingen & Tindra är med mej nu.. Judith träffade vi oxå så vi fikade lite :)


Tingen Tindra Zelda



Lilla Buse :)



Kaffe kaffe kaffe haha



skogsmulle hihi



Fest...

Fan vad jag HATAR datorer!! Dom funkar aldrig!! Inatt vägrade den här skiten att fungera men nu går det tydligen väldigt bra, sur man blir!! Har ett jäkla kasst humör just nu, bara sovit två timmar inatt, säkert därför.. Fast det är ju så fint väder idag så kan ju inte va sur hur länge till :) I Lördags festade vi lite så nu kommer lite bilder!



Frida



Jenny ser koncentrerad ut hihi



Lika knäpp som alltid!





Therese & Donna



jag & brorsan busar :)



Hmm...





Båda mina älsklingar!



haha!!!


Besök :)

Japp igår kom Mattias & hälsade på i affären & sen kom han hit på fika på kvällen, tror han åkte hem vid tolv tiden hehe, sen fika med andra ord :) Alltid lika kul me lite pojkar i huset**asg** Ikväll ska vi ut & festa loss, det behövs änna nu! Ingen stor fest men några kommer la hit iaf, sen ska vi ut & "shejka" haha... Eller kanske borde låta bli de denna gången ;) Over And Out!



Vår söta pojk :)



Mattias & Ting Kramas :)

Jo Förresten idag vakna man av hanhunden som stod här utanför å ville åt våra vovvsar haha, alla löper här nu utan lilla Lilo, gött att dom löper samtidigt :) Tur att han drog igen annars kan vi ju inte släppa ut våra, då blir de bebisar haha.. Slut för idag :)


Therese kom hem NU!!!!

Det känns så konstigt när du är borta :( Vi som alltid va med varandra typ varje da förr, gjorde massa roliga grejer hihi.. klättra i berg me hundarna och åt jordgubbar på toppen :) Åkte inlines å såg massa filmer, drack massa kaffe å badade vid "guldklimpen" Tältade å gjorde massa massa mer roliga grejer ju!! Att du är så långt borta känns bara knas.. Vet ju dessutom att du vill hem oxå.. din mamma å resten av familjen plus mååånga fler vill oxå att du ska komma hem nu.. Tur att du ringer ibland iaf så man vet att du inte blivit skadad eller nåt. Snart är det Oktober & då kommer du ju iaf hem i elva dagar å sen är det snart över som tur är.. då hoppas jag du ska bo närmare oss :) Man känner sej ju inte hel utan dej!! Saknar dej massor!!



Japp en sån här vill vi ha nångång hihi




Cykelsadel haha

När dessa hundar slutat fälla så börjar dom löpa istället, visst är det underbart haha!! Har tänkt att försöka gå upp tidigare för att damsuga varje morgon, inte hela huset men iaf tv rummet där hundarna är mest, får se hur länge de håller :) Kanske man kan få lika fint som Bree Van De Kamp har de HAHA!!!

Ikväll när jag & Ramona åkte till hemma kväll för att lämna tebax en film plus köpa godis så såg Ramona någon svart liten sak på trottoaren å säger till mej att tänk om det är en kattunge som blivit påkörd och är skadad.. så vi vände och stannade bilen och jag kliver ut och går mot den svarta lilla saken haha.. Tankarna snurrar i huvudet.. "Tänk om det är en kattunge som är skadad" Vad gör vi då.. de får bli veterinären, hjärtat börjar slå snabbare för nu ser de ju ännu mer ut som en kattunge på trottoaren.. kommer fram... å vad är det för nåt, jo en JÄKLA cykel sadel haha.. snacka om lurad :) Och vadå att man skrattade haha.. Gud så pinsamt haha!! Nu äter hundarna på tjur muskel hehe, ska snart se tv här.. fest i helgen Jippi!!! Syrran du skulle ju komma snyft.. synd att du jobbar! Henke penke lille brorsa kommer iaf hihi, då kan de inte bli annat är kul :)


Lilla söta Födelsedagsbarnet :)



Sötisen fyllde år!


Hihi!!



Rudi :)



Två roliga galningar haha



Duktiga i köket hihi



Sötnosen var klart oxå med på kalaset :)



Å den andra sötnosen med förstås :)



Å vi va ju me oxå!


Vill ha!!!

Lina vill ha en ny calibra igen**snyft** Fan för att köra runt i den FULA häffa klumpen till bil man har nu asså!! Hatar den haha.. utan cd spelare oxå hallå eller... lever med radio-kul... å en endaste kanal oxå, mix megapol!!! katastrof ju haha.. måste bara ha en snyggare bil med bra ljud i såklart ;) får la börja spara pengar låter de som.. för jag SKA ha en sån igen :) Hade man haft ännu mer pengar hade man ju klart köpt en splitter ny BMW och en Impreza oxå :) Åhh gud va bil galen ja är!! Kanske borde testa köpa en triss lott å vinna lite hehe... Dom här skulle jag haft hihi fast de fattas lite grejer på dom men dom är fiina ändå :)



Åhhhh ge mej dom!!!!


Ringträning mm


Folket börjar komma....


Mamma & faster på besök haha


Söta Lucky var oxå på besök!

Mera bilder från Onsdagarna!


Mamsen Frida Rudi


Cissi & Troy :)


Cissi sur nu hihi...

Ring & social träning varje onsdag :)

 En telefon pratare & en som inte vill va me på bild haha Cissi & Frida!

 Jag & Lilo :) Cissi & Rudi i bakgrunden med söta Troy å söta Foxy!

Hästen igen..


Hästen vi kollade på, sötnosen...


Nu Jäääklar :)

Japp nu ska ja me börja skriva lite, se hur länge de håller :) ska nog mest skriva för att komma ihåg va ja själv gör, minnet är ju verkligen en stor katastrof!!! Igår va jag & Tingen i Gbg, Tingen bada i havet :) Anders fota den lilla plingan när hon sprang där i havet.. Va himla kul att träffa han igen.. Å min lilla brorsa me såklart! Kom hem halv ett på natten, trött!

I söndags va vi å kolla på en till häst, de va ett fint Connemara sto men vi avstod från att köpa henne, alldeles för nervös av sej.. Å kalas hos Cissi va vi som fyllde år hihi :) De va kul! Ska lägga upp lite bilder om jag nu fattar hur man gör på min as gamla trååkiga blogg haha..


RSS 2.0