Jäklar vilket skrik haha!! Måste ses ;)

                                                    
Haha den här bara MÅSTE ni kolla in, har nog aldrig hört nåt värre ;) Shit vilket humör asså haha!!!

Dingle

I Fredags va vi i Dingle igen, åker ju dit ibland men nu va de annorlunda eftersom så många skulle dit samtidigt.. Underbart att sitta där med dom igen.. Synd att vissa inte kom bara.. Men alla kan ju inte alltid på samma gång=) Men fick ju ändå träffa många av dom bästa så de va perfekt ändå! Innan vi åkte dit hälsade vi på Milla å vovvarna Fingol & Barras, men de va bara en snabbis, får bli längre nästa gång.. Stannade hos Therese föräldrar snabbt oxå, underbart att träffa dom igen.

På hemvägen träffade vi Therese & Judith å Therese föräldrar igen, dom hade precis hämtat dom vid tåget så då passade vi på å mötas snabbt i Uddevalla när vi ändå va där allihop. Skönt att hon är hemma igen iaf!

Ikväll ska vi julpynta, himla mysigt! Nu ska ja skriva lite mer om vad som står om mitt stjärntecken ;)

*Att inte ha nåt att göra är de värsta en tvilling vet-Sant!!

*Pendlar ständigt mellan upp och nedgångar, ljus & mörker, och de positiva & negativa sidorna av din personlighet-stämmer nog en del ja..

*Att vara född i ett dubbeltecken innebär att din personlighet har två skilda sidor, vilket ibland kan göra livet svårt-Hmm...

*Att lägga tid på att planera sina dagar, veckor & månader är det perfekta sättet att lyckas för en tvilling(Haha, de har ja ju inte alls fått höra många ggr, att ja ska sluta planera dagarna, men de ska ju visst va bra för mej så här blir de ingen flexibel Lina inte, hehe)

*Du har ett behov av att göra så mycke som möjligt på samma gång-sant

*Du är en medfödd underhållare & älskar att se till att folk har roligt-Sant ibland

Bilder på både de ena å andra kommer inom kort ;)

JAAAAAA!!! =)

Äntligen är internet på igen! Har inte haft de på några dar & har vart jääkligt sur över de kan ja lova.. garderoben fick sej en smäll igår å hade ja vart ensam hade ja väl vänt upp å ner på hela skiten! Om de inte skulle funkat nu så hade nog datorn åkt in i väggen!! Gud så arg man kan bli när man är van vid att internet ska funka... Får nog sluta va en sån datanörd som ja blivit på senaste..

Har massor ja bara måste skriva nu haha.. Igår såg vi på bonde söker fru igen.. Fick mig ett rejält garv haha.. För de första, en man som är 40-50 år och aldrig lagar mat eller knappt vet hur man gör tycker jag då är jäkligt avtändande haha, kanske bara min åsikt.. men att ens mamma lagar mat till en i den åldern hallå.. Ja de är då ingen jag hade skrivit ett brev till*asg* Å sen till de roliga.... när han väl ska laga egen mat & bjuda tjejerna på så steker han KORV!!!! Haha hundmat kallar jag de...Fast våra hundar får de inte ens*asg* Å de är nåt jag aldrig nånsin skulle stoppa i mej, jag vet ju att dom flesta gillar korv men är de bara jag som tycker att man bjuder la fan inte på korv om man ska bjuda en dejt eller flera dejter på middag haha??? Trodde man bjöd på kött, fisk eller kyckling tex... men är man bonde så är man ;)

Hämtade brorsan i GBG nyss, vilken jäkla stad att köra i.. Gud va ja hatar de.. kör alltid fel ju!! Å jämt världens köer där, hur står folk ut som kör där varje da?? Å dit lurade han mej för han hade ju "sååå mycke packning"... Hade lust att strypa ungen när han kommer med en väska & sen en sån väska med HJUL!!!! Kunde lika gärna hämtat honom på Mölndals station liksom.. Men men.. Är ju glad att han är hemma igen så kunde ju inte skälla så mycke på honom då :) Han har ett himla humör oxå för han berätta hur han bara hade stor lust att smälla till dom inne i bussen som satt å hosta rakt ut, han va rätt så mycke irriterad på dom för han vill inte ha nån influensa & tycker man håller för när man hostar, vilket är sant... Mamma åkte oxå med för att hämta honom & så hade jag bestämt träff me Judith så vi kollade runt i affärer, mysigt!!


Therese kom hem igår.. eller inte hem men till Sthlm.. så nu kan man ju andas ut lite iaf.. & slippa oroa sej.. Är ju helt överlycklig att min bebis är hemma igen!!!! Kan inte bli bättre!!! Imån blir de Dingle, blir tråkigt att vissa inte kan komma men man får va glad över dom som kommer såklart!

Här kommer lite bilder på Pips Schäfer tik, är tvungen att lägga ut henne här då jag tycker hon är en av dom vackraste schäfrarna jag träffat!!!






Nu har jag börjat läsa lite astrologi från en känd astrolog så nu ska jag skriva lite om vad som står där här varje da.. skrämmande vad de kan stämma asså ;) Tvilling är jag ju då=)

"Om man befinner sej på en fest och en virvelvind tycks svepa in i rummet, är det antagligen en tvilling som har anlänt" -Sant eller hur haha??

"En tvilling är fylld av energi och oftast sysselsatt med sju eller åtta saker på samma gång"-SANT!!

"att hålla jämna steg med en tvilling är inte lätt för dom flesta" -Vet jag inget om ;)

"Jag är fyndig, pratar snabbt & använder egna ovanliga uttryck som andra ibland inte förstår"-SANT haha

"Jag har en enorm nyfikenhet"-JÄKLIGT SANT ;)

"Blir lätt uttråkad"-Väldigt sant

"Jag är rastlös av mej & tycks ständigt vara på väg nånstans" -Otroligt sant

Resten tar vi & sparar till andra dar ;) Shit hur kan de stämma sååå bra :)?

Bra film...



Denna ska vi snart se, har den här hemma :)

Söndag!

Kl två vakna vi idag.. KLOCKAN TVÅ!! Herregud snacka om att sova bort hela dan.. Har inte hänt att vi sovit så länge på hur många år som helst.. Lilo den lilla grisen låg & bet på min data sladd förut när jag hade på datorn så nu vet jag inte om jag vågar använda den.. dumma vovve! Undra när hon ska sluta bita sönder allt..

Promenaden idag blev vääldigt blöt fast Lilo tycker det är roligare ju fler vattenpölar det är ute haha..

Jag & darlingen har nyss slått in dom första julklapparna hehe, vi är tidigt ute ;) Tycker vi är jättekul att stå & slå in & lyssna på bra musik till=) Å vi har rätt många till julklapps spelet oxå hehe...

I fredags va Natta här & såg idol me oss, de va mysigt! Fastän vi typ va helt sega i hjärnan & satt å gäspade en del ;) Igår va jag & Frida i stan, vi hann me rätt många affärer på rätt kort tid tyckte ja.. Frida är fan oxå en Paris Hilton haha... Är visst omringade av några Paris Hiltons helt plötsligt ;) Å för er som inte förstår vad jag menar så ska ja förklara haha.. Dom som kallas för detta är dom personerna som går raka vägen in i en affär, tar ett klädesplagg på tre sekunder & sen ut igen & vidare till nästa affär & bränner några tusen här & där haha.. Men den störta Paris är fan den som bor under samma tak som jag ;) Man blir galen på dom ibland!! ;)

Fast ja ska erkänna att ja kände mej nästan som en i lördags oxå :( Kortet bara drogs här & där å jag köpte två jeans oxå haha.. Dom asen smittar av sej på mej ;) Men nu har jag tillräckligt dåligt samvete så nu ska ja va lugn med att dra kort på ett tag=)

Igår va de fest men kan inte kalla de fest för min del direkt, mådde illa som ett svin efter första groggen, vilket aldrig annars händer, jo möjligtvis efter att antal groggar då.. Så jag av alla personer va nykter på krogen för första gången! Hävde i mej massa vatten så mådde iaf inte illa längre som tur va! Synd bara att de va lite väl mycke drama den kvällen, jag var inte särskilt inblandad i de direkt men tråkigt ändå...

Imån ska ja till Gbg & hämta älsklings Henke!! Kul!!!



Lilo mm...

Idag är jag på bästa humöret nånsin! Vaknade trött men piggna till på promenaden me hundarna. Det var nog solen som gjorde mej på så bra humör idag=) Idag när ja öppnade dörren & skulle släppa ut vovvsarna så var våran kära hanhund på tomten som besöker oss med jämna mellanrum.. Donna blev sur & jagade bort honom en bit, PMS-hunden :) Ingen ska väl va på hennes revir ostraffat tycker la hon ;) Blev sur att hon jagade iväg honom för tänk om han nu vart en sån hund som svarade upp, då hade ja väl haft stora problem med slagsmål liksom.. men ja ropa på henne å hon kom lite skamset tillbaka men fick klart beröm för att hon kom å inte fortsatte jaga honom haha..

Lilo däremot blev överlycklig & sprang fram till honom, "Nu ska vi leka gärnet, eller hur?"... Så dom busa lite grann & sen tröttna han å börja dra sej hemåt, Lilo sprang efter & ångesten växte i mig att nu kommer hon aldrig tebax.. Att han klarat sej utan att bli påkörd är ju ett under.. så ja tänkte att ränner hon med honom så finns ingen Lilo längre.. men för en gångs skull så lyssnade hon å kom tillbaka med en gång ja ropa så idag är jag glad på henne! Hon är nämligen totalt olydig & lyssnar vääldigt sällan när man ropar, hur jääkla rolig man än är så skiter hon blanka fan i de.. Aldrig vart me om nån mer nonchalant sak ;) Stavade nog fel där ja.. Hon är bra på att få en att tappa andan den hunden.. för ett litet tag sen höll hon på att bli mosad av en traktor oxå, hon tyckte nämligen det var väldigt kul att rymma till bonden som kom med traktorn nära vårt hus å skulle gräva.. å varje gång traktorn backade så backade Lilo & jag fattade att hon inte hör mej pga traktorns väsen.. men när hon väl såg mej så kom hon ju, tio poäng till Lilo haha!!

Igår gjorde hon mej inte glad kan ja lova.. smarta lilla Lilo plaskar rakt ner i ett äckligt stinkande träsk!! Å sen va hon för feg för att ta sej upp därifrån å stod där å pep.. Ja tänkte att om ja ska va tvungen att ta mej ner dit så dör ja! Som tur va tog hon sej mod att ta sej upp tillslut & hon stank nåt så vidrigt.. blöt hela hon! Å idag tänkte hon gå ner dit igen, hur smart är man då ;)?? Lilo är nog lite blond haha.. Men även om hon bitit sönder sängen, hundbäddarna, tofflorna mm och även om hon beter sej som att hon inte hade några öron så är hon våran lilla ängel ändå.. Ska nog få pli på henne tillslut ;) Får skylla mej själv som inte tränat henne lika mycke som dom andra.. men hon är ändå jobbigare än dom andra eftersom hon gör som hon vill! Undra om hon ska börja löpa nu då eftersom hanhunden va på besök, han brukar ju komma ca två veckor innan löpning :)

Igår fick jag ett I love you kort från Emelie, såå gullig e hon!! Förr skickade vi sjukt många brev till varandra, meter långa :) & pratade varje da å messade heeela tiden haha, vadå att vi va knas då :) Ska allt skicka tebax :) Tack Sis!

Undra om de är nån som orkar läsa detta långa inlägg ;) Imån blir de krogen & förfest hos Frida som vi är bjudna till Wiiiiie :)



LINA VILL HA!!!




Torsdag!

Torsdag ja... & jag trodde de va fredag.. ovanligt haha.. Nu ska dom som tar studenten om 200 dagar klä ut sej till kändisar så hela veckan har kunderna haft fullt upp med att komma på vad dom ska va :) Förut kom de in en pappa med sin lilla son & när dom skulle gå börja pojken grina för att han inte fick en grej men pappan sa nej & gick men kom tebax tre sekunder senare å säger: Han får få den här saken annars slutar han inte grina.. haha ja tänkte för mej själv att så skulle ja då aldrig göra ;) Inte låta min unge manipulera mej sådär hehe.. För nu vet ungen ju att de är bara till att sätta igång & skrika för att få som man vill...

Snart kommer brorsan hem JIPPI!! Ska hämta honom i gbg för han har så mycke packning.. Saknat min älskling massor!!!

Lillsyrran mår skit nu igen oxå.. & då mår ja inte särskilt bra av att veta de.. snacka om att känna sej hjälplös.. är så jääävla trött på alla alkholist jääävlar!!! Varför måste de finnas så många i min krets som bara älskar att häva i sej vin eller annan skit varje da eller väldigt ofta.. samtidigt som ja tycker synd om dom så kan ja inte låta bli att känna hat mot dom oxå.. alla ungar kommer ju i kläm pga skiten.. & de kan ja helt enkelt inte ta, barn ska helt enkelt inte växa upp med en full djävul varje da!! Konstigt att vissa inte kan inse de... & ja vet ju exakt hur dom känner & hur dom mår & det är inte kul alls.. Dessutom löper dom stor risk att själva missbruka när dom blir äldre.. oxå väldigt oroande.. Jaja.. vad gör man....

Vill ha snöööö oxå!!! Kan de inte bara komma lite snööö så de blir ljusare så man kan bli lite gladare!! De här skit vädret gör en ju depp!! Tur att de snart är dingle träff... & snart jul!!!! & sen nyår!!! Massa kul!!

PMS?? ;)



Ok Rottweiler har humör ibland & det är vanligt att dom försvarar sina saker, de har dom i sej helt enkelt.. även mycke vanligt att dom morrar en hel del... men shit denna pojken hade då ett jääkla humör ;) Men sen har dom ett himla tålamod oxå för han visar mycke tydligt att personen ska låta honom va men personen ger sej inte ändå... Ja hade då tusan inte vågat sträcka fram handen till denna haha...

Hönö :)

Ja jag va ju på Hönö för ett tag sen & vi hade kalas för Natalie, Bellan å mormor :) Mormor & Natalie fyller på samma dag å Bellan där i närheten oxå så vi firade alla samtidigt=) Senare på kvällen festade jag å kusinerna till de lite, alltid massa kul ihop me dom!! Peter & William kom oxå en sväng & Peter blev lite kär i Tindra & sa hela tiden hur go hon va :)

Spelade wii i flera timmar & hade rejäl träningvärk i armen dan efter kan ja lova ;) Jocke den jäkeln vann över mej heeela tiden, gissa om ja va på hugget ;) En aning sen uppdatering om detta men bättre sent än aldrig haha.. Här kommer MASSA bilder för den som vill se!



Jag & Världens underbaraste mormor! Mamma skulle ju inte vart me i bakgrunden ju haha



Suddigt värre ;) Ja & morfar!



Barnens rum, älskar deras tapeter, såna skulle man haft*Hehe*







Prinsessan Natalie har fått en gitarr tatuering hihi



Mormor, Jocke, Mamma, Natalie & moster



Bellan verkar inte så glad över sin peruk haha



Natalie va nog lite gladare ;)



Tindra med världens bekymraste blick :) "vadå ska de verkligen blåsas upp mer ballonger nu" haha



Älsklings unge :)



Blåser för fullt!



Tindra, Bellan & Jocke myser



Sötnosar!



Blåser en jätte ballong :)



Världens godaste tårta på ingång ;)



Älsklings Jocke spelar Wii :)



Världens bästa kusiner nånsin!!



Vad är de med kvinnor & vin asså ;)???



Helt väck i sin egna värld ;)



snygga miner ja ;)



Dö sletna ;)



Ok, vinet gjorde henne galen............... haha



Å ännu mera galen.... Haha..



Ok jag erkänner.. ja va väl inte så dålig ja heller haha.. vissa saker får en ju att slå slint!



Fy fasen va störd man kan bli ;)





Tindra tigger mat hos Bellan ;)





Dagen efter hehe...



Stackars Jocke, trött som tusan på morgonen.. eller mitt på dan ska vi nog säga..





Myspys!! Tindra älskar ungarna :)



Tindra & Natalie pussas :)





Natalie lyder allt Lina säger ;) så ja sa att hon skulle göra konstiga miner haha..



Haha knäppunge ;)





Proffs fotografen Natalie, två dösletna dan efter haha...

På hemvägen bar de hem till min lilla Anders å hälsade på oxå!



Tindra äter ben hemma hos Anders



Anders :)



Huggorm ;)



Skallerorm :)



Skallran växer & växer... ;)



Härlig färg :)



Anders & "Amadeus" Myser...

Gud vad seg jag blev nu helt plötsligt.. Kl är snart dem, somna tre inatt.. måste sluta va uppe så sent, är helt död på dagarna då.. har drömt mardrömmar å pratat i sömnen & legat å babblat massa grejer till Ramona i ca tio min haha.. Drömde att vi hade elefanter å alla möjliga konstiga djur.. duvor & kråkor haha.. Å de var när man stängde av datorn som monstrena skulle komma & ta oss haha..

Ramona undra ju va de va för fel på mej som ligger & säger "Nu hör jag dom komma, nu är dom arga för att jag stängt av datorn" Haha totalt lost! Elefanterna bodde me oss inne i huset å monstrena hade redan tagit alla våra duvor å alla våra kråkor fast lämnat kvar en av varje & jag va helt förstörd över att en duva satt å myste med en kråka när de tusan ska va två duvor som ska mysa haha!! Fan skrattar ju gott när ja tänker på va sjukt man kan drömma & hur verkligt de känns, ja va ju livrädd haha!!


Hehe....

Idag har jag pratat med min älskade kusin, vi skrattar alltid ihop & har oftast sjukt roligt ihop me :) & idag fick hon mej att skratta igen... De är så att vi pratar om precis allting & hon kom in på sin kära lilla sexleksak haha... Den bästa av den alla, bara att den visst blivit lite utsliten*asg*

Det är nämligen så att den glappar en del Hahaha... Så skrattade ju en hel del när hon säger: Hur kul är det när man precis ska.................... & den SKITEN LÄGGER AV hahaha.. shit va kul de lät asså ;) "Väldigt roligt att börja om igen" Hihihihi... Finns fler som sliter ut sina såna där saker förresten*asg* Å nej jag syftar inte på mej själv, de vet nog dom flesta hehehe...

Våra kära hundar tänkte äta nåt dött vidrigt förut på promenaden, så fräscha dom är... Har städat idag & sen köpt mer märgben hos Natta :) Trevligt att träffa henne igen me! Sen hämtade ja Frida & Nelly vid tåget & vi åkte och köpte hundmat till Nelly & jag köpte fler hundben, bortskämda små kräk ;) Pratade me lilla Henke en stund på zoo me :) Sen gick smarta jag in i dörren på vägen ut haha, allt händer verkligen mej=) Får iaf Frida att skratta en del & de är aldrig fel hihi... Kul att träffa henne en snabbis oxå! Ha de gött allihop!


Snyft

                                                           
Efter 4:e min börjar lilla jag & grina haha, jag & mina barnfilmer asså ;) Sorgligt ju=(

Shopping...

Idag har jag bland annat vart i stan, köpte ben & hundgodis till vovvsarna & hälsade på Natta & deras vovvsar i affären, var sen i våran affär en sväng & sen drog jag & Natta å kolla i lite affärer plus framkallade kort, Natta råkade få min bakdel i hennes face idag haha, hennes fel ;) Jag tappade en sak jag köpt å hon skulle ta upp den åt mej å gick bakom mej å jag böjde mej samtidigt som henne*asg* såg kul ut!

Jag är ju rätt så MYCKE bebis sjuk av mej å kan inte ens kolla på bebis kläder mm utan att smälta å idag inne på fyndmagasinet så går ja å Natta å kollar på grejerna å helt plötsligt framför mej så ligger världens sööötaste lilla bebis i en sån där som man kan bära dom i.. Jag håller för ögonen å går förbi å säger till Natta att jag kan inte titta på den för då ä jag fast där haha.. sen fem min senare står ja å kollar på lite andra grejer å när jag tittar neråt så ligger den där söta lilla saken jämte mej igen!! Tänkte för mej själv: Förföljer du mej ditt lilla troll ;) Haha kanske va meningen att ja skulle sno den hehe!! *skoja*

Vidare in på rusta å jag dööör ju av allt julpynt, vill ha ALLT!!! Nu orkar ja inte nämna mer, är ju lite hemlig av mej sådär ;)



Sötis hundarna, Tessie, Eddie & Lisette



Eddan trött ;)





Jag bland allt julpynt inne på rusta haha, VILL HA!! *ska nog ta granen*



Tindras snygga stil hehe.. Hon & Lilo hade nyss haft dragkamp me mina strumpor*Hmm*




Latmask ;)

Ja jag känner mej som en LATMASK idag! Fastän ja har tvättat, vikt tvätt, fixat disken, vart på långpromenad & aktiverat hundarna & grejat i trädgården.. känns ändå som ja vart en latmask idag & dessutom sovit alldeles för länge.. Får bli ändring till veckan kan man ju hoppas ;) Sen att ja inte har nån direkt lust att göra nåt annat gör att ja hamnar framför datorn hmm.. & börjar tänka.. på alla möjliga saker.. & tänka gillar vi inte.. för de leder ju ingenvart... Tänkte på en sak precis.. Har för mej att de finns nåt som heter kärleken kommer & går men vännerna består.. Tycker då inte att de stämmer precis.. men när känner man nån egentligen? Personer man haft i sitt liv i flera år kan de ju plötsligt skita sej me.. de kan de ju göra med personer man känt ett mindre tag oxå men man tror ju ändå att man känner dom man haft längre bättre..

Men de kanske är meningen att de ska va så mellan vissa.. att vissa försvinner & nya kommer in.. eller inte fan vet ja ;) bara filofiserar lite*eller hur tusan de stavas* Emelie vet ju hur man gör när man är långsint av sej ;) Nåt jag är rätt kass på ibland, undra om man lättare kan va långsint om man är besviken... Inte för att ja vill va långsint men vissa ska minsann inte tro att dom kan göra hur som helst efter allt man gjort.. gud här sitter man & tänker på massa skit som hände för månader sen.. inte ens värt att tänka på ju!! Ska nog öva in de där med *styra över tankar*... nu ska ja va tyst här för annars kommer ja skriva saker som inte ska skrivas :)

Saknar pappa oxå, försöker att inte tänka på de men vissa saker angående honom går bara aldrig bort som hade vart väldigt bra om dom gjorde.. Men har iaf gjort väldigt mycke framsteg när de kommer till honom.. eftersom ja va en sån pappa gris och allt han gjorde å sa hade så otroligt stor inverkan på mej(för stor) så är ja ändå glad att ja kommit så långt som ja känner att ja gjort.. De räckte att nån nämde ordet pappa eller pratade om sin pappa så skar de i mej liksom, vadå löjligt! Nä gud nu har jag blivit helt alldeles för tankspridd här om allt möjligt & inte ens hälften har jag nämnt, tur de va ;) Nu ska Lina sluta svamla massa skit & sluta tänka helt & gå å lägga mej å somna framför en film(som vanligt) & vakna å vara en glad, hysteriskt galet nyfiket pucko som jag är ;)







Pappa Jag å Henke...

Hello ;)

Drömmer om Tiger-Tussen på nätterna, att han kommer tillbaks, undra när man ska sluta drömma om de.. grannen här skicka mess idag om att dom sett en katt borta vid sej som liknar honom.. men dom är ju nyinflyttade & ja är inte så säker på att dom vet exakt hur han ser ut.. kan ju finnas nån annan katt som ser liknande ut.. men som sagt man vet ju aldrig.. han kanske gått till ett annat ställe där dom ger han mat å så fortsätter han att gå till dom, ja menar han va ju inte sååå glad på oss de sista precis.. eftersom vi tryckte i han tabletter så fort han kom in, han va ju tvungen att ha sin medicin.. Ja tror ju inte att de är så men man vet ju aldrig så nu har jag tryckt upp blad som ja ska dela ut till dom närmsta grannarna här så får vi se om nån hör av sej.. kan inte sluta hoppas ännu!!

Har hittat en ny ras som ja vill ha nån gång haha.. en råtta!! ;) Ser as cool ut ju :) så vem vet, nån gång kanske man skaffar en sån här............. HAHA...







Så söta ju!!

Denna bilen saknar Lina*snyft*... Raggarus gamla Bonnieville, den har man kört många gånger=) I Cowboyhatt oxå hihi... Väldigt annorlunda & stor att köra men ändå störtskön! Oftast va de jag som skulle köra Raggaru när han skulle dricka å vi åkte ofta till Lysekil, Therese va oxå me några gånger, de va roliga tider de!



Tingen ser ut som en tjock sur puppa men kortet är taget när hon tuggar ben haha!



Ligger å jäser på övervåningen :)


Hmm...

Nu har jag lugnat ner mej lite.. va så arg förut så jag visste inte va ja skulle göra av denna data skiten, hatar när den gör vissa saker som den fan inte ska göra! Hade den haft en hals hade ja strypt fan skapet GRRR!!!

Jobbat över idag, Ramona & jag grejade på lagret.. kul på en lördag haha.. skulle slänga massa kartonger bland annat å de är nåt som gör mej himla irriterad, försöker ta så många kartonger som möjligt på en gång för att slippa gå flera vändor haha.. lat kallas de visst.. bekväm föredrar jag att använda ;) Men iaf, de slutar alltid med att jag tappar hälften av dom stora j**kla kartongerna å så blir ja hysterisk!! Ska nog byta strategi ;)

Efter jobbet drog vi på agility tävling, alltid lika kul=) Skulle se när Ramonas kusins kompis tävlade, synd att man missa Josse som oxå tävlade idag me lilla Melvin :) så är de när man jobbar & kommer försent ;) Men hon fick iaf vägleda oss rätt så vi hittade dit*ler* Tack för de Josse!

Sen blev de hem, ut med hundarna & så kom Mattias på fika! Har nyss sett film & som vanligt somnar jag, så irriterande, missar ju alla bra filmer... Therese ringde förut, har dumt nog missat alla hennes samtal hela veckan=( Min lilla ängel vill bara hem.. tycker så synd om henne.. vet att hon har de väldigt jobbigt nu så när hon kommer hem ska hon bli väl omhändertagen! Blir hur orolig som helst när de händer så mycke där nu.. ångest bara man tänker på vad som kan hända.. detta stod i nyheterna i veckan...

En 22-årig Katrineholmsbo tillhör dem som skadades i Afghanistan när den militärkolonn de åkte i körde över en hemmagjord bomb.
En afghansk tolk omkom och fem svenska soldater skadades, två av dem allvarligt, enligt Försvarsmakten...

De får bara inte hända nåt!!




!!!!

FAN VA JAG HATAR DATORER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH VA ARG JAG ÄR!!!!! SKA KASTA UT SKITEN!!!!


Bebisar :)

Nu har Yammie och Mikaels fina Jenna fått valpar så nu längtar jag tills dom blivit lite större så jag kan komma dit & pussa på söööta husky valpar=) För just nu är dom såhär små...... :)







Finns fler än dom men lånade bara tre bilder=)


Hundpsykologi...

Jag läser ju en del sånt, himla intressant, vet inte hur många böcker jag läst :) Man lär sej mycke! & igår när jag städade så fastnade jag i mina böcker, händer rätt ofta dumt nog, blir inte så mycke mer städning då ;) Och här kommer lite rader som är rätt sanna.. Vi kräver ju en hel del av en hund om man tänker efter...

*Den ska vara tyst & inte synas-men den ska skälla & vakta om någon kommer...

*Den ska vara snäll mot människor-men morra åt misshagliga personer...

*Den ska vara snäll mot barn-men barn behöver inte alltid vara snälla mot den...

*Den ska släppa in jultomtar och sotare-men mota bort tjuvar..

*Den ska vara lugn & inte bråka-men den ska vara pigg & lekfull..

*Den ska ha krut i sig och vara framåt-men ändå kunna gå kopplad i snigelfart med sin ägare..

*Den ska förstå vad man säger-ofta utan att man först lärt den förstå..

*Den ska lyda omedelbart-men ändå vara självständig & personlig...

Stämmer in rätt bra detta i vissa fall... & sen finns de ju en hel del "problemhundar" här i världen och en stor del beror ju på att hundarna är understimulerade, dom har gjort studier på svenska hundar & 40% vilade minst 20tim per dygn varav många dessutom vilade 23 tim och bara var vakna en timma! Gud katastrofalt ju!!! Snacka om att sova bort sitt liv.. stackars vovvsar!




& Glöm inte, ett gott skratt förlänger livet............... *asg*



Tomten är far till alla barnen ;)

Den filmen är bara såå skön haha.. & rolig!! Så den ser vi varje år när julen närmar sej & vi får alltid ett gott skratt... vilken jäkla rolig film ;) å såna härliga kommentarer... "Åke skulle sätta på en daggmask om den hade bröst" haha... å massa mer kul...! Älskar julen!!!!! Skulle vilja köpa allt julpynt i världen!! Nu är kl snart två på natten, är inte ens trött.. Kollar på brorsan på web cam, han är rolig :)

Nu närmar sej snart återträffen på dingle skolan.. shit va vi längtar till den dan! Synd att de inte va några från dom andra klasserna oxå :) Gud vilka minnen man har därifrån.. vill inte bo där men ändå saknar man mycke.. många små detaljer oxå.. som när man gick & handlade på ICA tex haha.. Å Tingen bar toa papper hela vägen hem varje gång :) Å alla kompisar å deras hundar som vi band där utanför ICA.. Man kände alla i hela dingle typ.. Till å me ICA brudarna haha.. fast den bästa ICA bruden jobbade ju i "Helvetesholm" som dom nu kallar de ;)

Man kan inte förklara hur de var att bo där, bara dom som gjort de vet... helt omöjligt att förklara.. men ibland va man oxå helt trött på att man visste allt om alla å man såg bara samma folk osv... men ändå saknar man de nu.. Att grilla me grannarna utanför rosa villan.. att sola på skolans tak :) Se alla som blev islängda i fontänerna*asg* Tur man slapp de ;) Fast dom asen försökte en gång, men grym som ja är så kunde ja streta emot hihi..

saknar alla ställen runt Dingle oxå... Bovallstrand, hunnebo, grebbestad mm... saknar att köra bonnieville bilen :( Alla härliga promenader vi alla gick där me våra hundar.. Å gud va massa "hyss" man gjort där, shit asså haha.. vilka ideer man hade ;) man blev på ett särskilt sätt där, många va ju helt puckade ;) störtsköööna! Ja de finns massa saker man upplevt där som man aldrig nånsin skulle uppleva om man inte gick på den internat skolan.. skulle aldrig velat gå på nåt annat än internat skola, så sjukt kul!! Dumt bara att man inte plugga mer utan röjde mest runt.. men de är nog enda skolan man kunde gå ner i pyjamas å äta kvällsmat i matsalen*asg*

Så dan då vi alla sitter där igen kommer kännas så jääkla overklig.. kommer bara vilja stanna kvar & aldrig åka hem, bara önska att man skulle gå upp till femman, lägga sej i sängen & vänta tills typ Elin kom å banka sönder ens dörr hihi eller Emma med vattenslangen.. Eller gå å säga godmorgon till Emelie å resten av korridoren :) Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden till alla dom där sakerna som man bara vill va med om igen!! För de är såå mycke!! Men all skit som hände där kunde man ju då ta bort & bara uppleva allt de bra.. men men.. nu har ja drömt klart för denna gången ;) så får man va evigt tacksam för att man haft lyckan att träffa alla underbara folk som man gjort genom att man hamnade där :)

& nu är de även en vecka sen våran underbara Tiger-Tuss försvann spårlöst :( De känns så sjukt hemskt att inte veta vad som hänt.. att gå & undra.. att gå & önska att varje gång man öppnar dörren att han ska komma springandes där.. vilket han inte gör :( han som aldrig vart borta en ensaste hel dag sen vi fick honom av Raggaru som lite katt unge.. han som alltid kommer när man ropar & som alltid håller sej nära.. känns som att kan han av alla katter försvinna så kan vilken katt som helst försvinna.. för de trodde man verkligen inte skulle bli ödet för honom.. & att man haft en så underbar katt som han va, underbar mot allt & alla & så sjukt snäll & go.. den perfekta katten helt enkelt.. de brukar ju inte finnas perfekta saker men han va faktiskt perfekt.. brorsan blev till & me ledsen nu.. han älskade lilla Tiger-Tussen som sov inne me Henke när han bodde här.. Killen han bor med har en söt katt & Henke tänker bara på Tiger-Tussen när han ser den katten.. & att till å me Henke reagerar så betyder att han va en speciell katt... dom andra vi haft har ju oxå vart himla bra men inte som våran lilla ängel.. Han kan ju fortfarande komma tillbaks men de känns verkligen inte så.. har gett upp nu.. letat överallt.. Trodde inte man kunde sakna honom såhär mycke men de gör vi :( Oj vad jag segar när ja sitter här... tre på natten nu.. nog dax att nana snart va...







Här kommer ett klipp ur filmen*asg* "Dö för i helvete, tomte jävel" haha!!

Fin Låt...

                                                           Denna lyssnade alltid jag & Alexandra på.. fin.. Dramatisk tid i livet men saknar henne klart ändå! Väldigt mycke!

Blandat svammel...

Gekås idag japp.. även om vi va där när de öppna så va de kö men de gick fort ändå.. konstigt att de blivit kö helt plötsligt, vi som vart där så många ggr dom senaste två åren & aldrig har det vart kö vid ingången.. kanske ren tur :) Frida & hennes pojk stötte vi oxå på några ggr där inne, kuligt!

Jag & Ramona prata lite förut om att vi båda har ju rätt häftigt humör ibland & då sa jag att ja lugnar oftast ner mej rätt fort om ja bara får slå på nåt lite haha, typ en dörr eller nåt*asg* Känns ju lite bättre då ;) Men hon va för jäkla rolig me sin kommentar.. "Ja lugnar då fan inte ner mej, vill helst nita till den som gjort mej irriterad innan ja blir lugn" lät så kul... de va nämligen så att i kön in så skulle en kvinna försöka smita före oss i kön typ några ggr & Ramona blev rätt så irriterad & koncentrerade sej inte på vagnen hon körde så hon råka köra på en kille framför(inte hårt alltså haha) & han blev sur & putte tillbaks vagnen hehe.. Jag såg inte detta för ja gick där å tänkte på annat. Så Ramona va rätt irriterad å sa att de hade känts mycke bättre om hon bara fick köra över honom me vagnen lite*asg* Knäppa... ;)

Skrattade åt henne häromdan oxå när vi satt å dagdrömde lite om en viss kille som jobbar i en viss affär ;) Jag satt där & berätta för henne att han ledde åt mej imorse så jag nästan smälte*asg* & hon lyssnar inte på mej för fem öre utan sitter i sin egna värld å säger helt plötsligt: Fan jag skulle tagit själv scanningen istället haha... eftersom han va där & hjälpte till då haha... shit låter ju nästan som man är hetero här ju haha.. Vilket inte är sant ;)



Lilla "Amadeus" med Tiara på huvudet*Ler* på kalaset på hönö senast

Fan va vi vill att vår katt ska komma hem!!!! Tänk om han bara kunde göra de!!


Jäkla förkylning!

Ja de kan man ju lugnt säga.. verkar ju aldrig vilja försvinna.. hostat i flera veckor nu ju, konstigt sjuk känner ja mej på nåt vis som inte går att förklara, ena stunden har jag energi & tror ja ska bli frisk & sen bara försvinner de & jag känner mej döds sjuk typ... Normalt! Irriterande! Lust & bara ligga i soffan några veckor under täcket & bli bra & slippa va såhär snurr!! Så nu har jag gnällt klart för denna gången ;) Fick visst ett skit humör helt plötsligt, snacka om att vända....

En sak jag tänkt på när de gäller Halloween bilderna är att jag såg Lilo helt plötsligt i bakgrunden med alla 25 pers, vad tusan gjorde hon där ute & hur kom hon ut liksom?Jag som alltid har sten koll på vad dom är under fester mm.. Nån som vet hur hon kom ut så meddela gärna mej så jag kan fatta de haha.. Antagligen nån som släppte ut henne såklart eftersom de va många hundkära där.. & dom andra korten där hundarna är med är ju innan alla folk har kommit, vi hade ju lite "girl time" innan alla kom jag Ramona, Emelie, Frida & Judith Hihi..

Den här duschen ska jag spara pengar till & installera hehe, nya modet i duschen, ser asmysigt ut ju :)



Dessa fina rosorna fick jag av Ramona förra veckan med hjärt ballonger i sovrummet & massa ljus tända plus marängswish som jag vräkte i mej hihi, gulligt va :) fast ja har oxå vart massa romantisk förra veckan så nu kan jag ju tipsa alla romantiker där ute hur ni ska göra hihi.. såhär: Säg till den ni ska va romantisk mot att åka till en särskild plats & på den platsen ska de ligga rosor plus ett gulligt kort och en söt nalle plus en lapp där det står ett annat ställe personen ska åka till & där ska ligga samma sak, så kan man lägga ut de på några platser & sen ska personen åka hen & få mysig middag & sen blir de bio-shit va romantisk jag är då haha, en sån bra fantasi va ;) så kör hårt alla nu=)



Här kommer härliga bilder på världens vackraste varelse.............



Vill oxå klappa ju!!!!







ser såååå underbart ut...



Keiko.... R.I.P













Åh älsklingar sååå fina!!!







Fina Keiko igen...







Åhh bara MÅSTE se dom snart!!!!!!!!!!!!!!

Saknar agility kurs förresten så Josse nu får du snart ha en igen :) Fast vill ju lära Lilo de där & hon är ju inte ett år ännu... VÄX fort nu Lilo hihi...


I´m Back ;)

Så nu ska de bli ordning här igen & inte massa uppehåll med bloggandet, ligger ju efter nu en del, ska ju lägga ut bilder från när jag var på Hönö oxå ju :) Men de får bli senare för nu kommer de komma MASSA kort från vår Halloween fest, gud vad kul den va!!!! Den roligaste Halloween festen nånsin ju!! Å alla hade super kul, fast kanske inte dom som var lite väl väck ;) Jag var ju dessutom sjuk men med alvedon blev allt bättre som tur va.. Kommer inte ihåg vissa saker dumt nog, jag som alltid brukar komma ihåg när jag dricker.. Jag skyller på att ja va sjuk denna gången hihi... 25 st va här ungefär så de var en del i köket här.. Synd att Madde & Liza blev sjuka=( Stackarna!! Å snart kommer deras nya lilla bebis oxå, kul!! Å Cissi & Rudi som inte kunde komma heller, men tyvärr är det alltid så att en del inte kan komma.. Men det var dunder kul med alla andra som kom iaf!

Är fortfarande dålig & har hostat i flera månader nu, sover inte på nätterna, känns ju som man hostar upp allt man har blää... Måste bara säga att är det nån som vill ha en race collie i sitt hundspann så finns det en här haha, Lilo asså... hon har sån energi att jag inte vart med om liknande.. snacka om skillnad på hundarna alltså.. Dom andra lunkar lungt på promenaden å springer ibland men Lilo hon kutar som en dåre sålänge man är ute tills man stoppar henne.. undra om hon ens har nåt stopp haha?? Så alla husky folk man känner hade kanske behövt henne framför släden*asg* Hon lugnar nog ner sej med åldern kanske=)

På jobbet förra veckan har vi aldrig nånsin haft så mycke att göra, fredagen & lördagen var som ett bombnedslag, stress stress stress hela veckan överallt.. väldigt kul men inte direkt när man är sjuk då.. Jaja nu ska de väl lugna ner sej till jul iaf.. Nä nu ska vi lägga ut lite roliga kort här.... =)


Ramona Frida Judith & Emelie




Emelie var riktigt cool!!!!



Devil Judith hehe...



Lilla skolflickan :)



Sweety ;)







Detta kortet gillar Emelie när hon kommer me sin hand & ska skrämmas hihi...



Coolingar!!





Lilla Snutten




Henke & hans kompis var fast sydda i varandra haha, mycke krångligt ;)




Dom här två va riktigt coola asså... Snacka om bra sminkat :)





Mattias & Daniel, oxå grymma!!



Anna & Carro, söta va=)



Helena & Marcus



Pia med ett skott i pannan haha





Syskonen...



Judith du är för cool här asså haha!!!!!!!!!!!



Linda helt väck ser vi :)







Jenny





Jag & Carro



Judith Frida & häxan ;)





Lilla Linda snutten :)







Jenny full :)



De va visst bara en tös som kom me på kortet haha



Jag & Mattias :)



Häxan & Linda :)



Carro riktigt creapy............... ;)



Jag har fångat en död haha...







Anna Wohoooo



Judith & Linda shejkar för fullt :)



Haha alla ser helt störda ut ;)



Efter att alla hade gått satt Tingen & myste me Frida...







Dö sleten efter alla gått, kan man ju säga att ja va..



Pizza & film dan efter med Mattias & Emelie :)



Daniel, Linus, Carro & Pia kom å hämta lite glömda grejer dan efter & Ting passa på att fjäska :)



Min nerbäddade bebis :)



Sötisarna i soffan :)



Häxan eldar hehe....



The scary ones... ;)



skoltösen igen :)



Coola Nunnan Linus... :)







Linda & Carro kör dans på golvet ;)





















Natta hehe...









haha Anna ser helt föstörd ut ;)









Haha ser så kul ut med dom två framför som ser helt kära ut ;)







Oj Oj de blev en del kort ja ;) Vissa är även snodda hehe.. Tack för en dunder kväll alla!!























RSS 2.0