Donna....

Lilla älskade Donna har blivit biten av en huggorm=( Var eller när har vi ingen aning om, men igårkväll när jag märkte att hon haltade & att hela frambenet var dubbelt så stort så blev de till att åka till slöinges klinik me henne..

Skrek som en stucken gris gjorde hon när veterinären klämde på hennes ben, hemskt va de.. Ramona kunde inte va kvar i rummet så hon gick ut.. Usch hemskt å se henne få så ont.. sen blev det röntgen för att utesluta att de va nåt annat, slapp ge henne lugnande så duktig va hon!!

Så veterinären är nästan helt säker på att de är ormbett & de hade kommit in fler som va ormbitna nu.. Dom kunde inte komma på att de skulle va nåt annat som får ett ben att svullna upp på de viset.. så hon fick sprutor & ska nu medicineras ett tag, inga promenader för henne så hon kommer väl klättra på väggarna där hemma om ett tag stackars Donna!!

& orolig får man va ett tag framöver oxå=( Detta kan ge stora skador på hjärta, lever & andra organ så hon ska in om en vecka igen & ta blodprov för att se hur de ser ut så nu gäller de att hålla tummarna asså... beror på hur mycke gift hon fått i sej oxå.. usch hemskt detta!! Älskade Donna!!



Första blommorna i trädgården :)

Klippte Selmas klor igår hemma hos Lina, Frida höll & ja klippte & trimma tassarna ;) Gick lika bra som alltid.. Har tänkt mycke på att ja fan jämt gnäller, orkar inte höra på mej själv!! & de gör ju inte andra heller för den delen haha.. "Fan de fanns ingen kall cola inne på Willys" "Kör din jäkla snigel" "står inte ut me min rygg & mensvärken" "Gud va trött ja är" "ja fryser ihjäääl" Ja de va bara nååågra av sakerna... ska fan täppa igen käften på mej själv nu haha, iaf försöka & sluta gnälla, de hjälper ju inte ändå & vem tusan orkar höra på mitt jäkla gnäll?? Exakt inte jag heller haha!!



Lilla Timmy, inte den snyggaste direkt haha men ett hjärta av guld har han!!



sleten kan man ju säga...



Usch uttråkad är ja här på jobbet nu.. ska nog försöka läsa lite hundtidningar som ja ligger efter me.. Ikväll blir de ringträning igen JIPPI kul att de börjar igen, Lilo ska me & bli ännu mer proffs på att stå still ;) Tindra ska nog få följa me nästa gång, för skojs skull=) Jaja nu har ja tjatat så de räcker :) SOOOOL IDAG ÅHH SÅÅÅ UNDERBART!!! P.s Imorse va ja så trött att jag trodde jag hette Sven-Åke typ haha(Nu gnäller ja igen*asg*) vandrade upp & skulle precis ut me hundarna när nån jäkel bankar på dörren så ja trodde ja skulle skita ner mej haha.. de enda ja ser är en man i kostym & ja va helt väck & trodde de va polisen, såg ut så.. Tänkte att va fan ska dom gripa mej för haha(snacka om att ja va väck) öppnar dörren & där står sotaren så gulligt & ler............ Haha fan borde slått han me en kvast eller nåt för han skrämt livet av mej ;) ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Ja stackars Donna, håller tummarna för att hon blir bra snart!!

Haha du är så rolig, rödd för sotaren är inte alla som är ;)

Du gnäller inte alls, bara ibland :)

2010-04-07 @ 14:38:15
URL: http://fridaonelly.blogg.se/
Postat av: Baroness

Haha, fan va knäpp du é Lina!! Det gillar jag ;) Man känner sig inte så ensam! :P

Donna kommer att repa sig fint! Har aldrig vart med om att Slöinge inte har skött sitt i alla fall, och ett ormbett ska väl inte kunna ta kål på den vovven? ;) Jag tycker att du alltid ska ha en kvast redo för sådana eventualiteter! Haha! Puss

2010-04-09 @ 10:25:37
URL: http://baroness.wblogg.se
Postat av: Lina

Tack Frida=) Haha Petra de är väl tur du inte känner dej ensam då ;) Ja hon klarar säkert detta galant lilla Donna, de får vi hoppas! Kvast hade inte vart fel nej hehe...

2010-04-09 @ 12:21:30
Postat av: Nathalie

Stackars lilla Donna. Men de där klarar hon lätt, kanske inte att skippa promenaderna men med bettet. Hon är en himla fin och stark vovve de! =) Du är så rolig du Lina, du klagar inte alls. Du säger att inte jag klagar när jag klagar jämnt så så är de me de! =) Puss på dig.

2010-04-09 @ 15:09:59
URL: http://eddietheonlyone.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

Aww, vilken söt vovve^^ vad är det för ras?//Emma.

2010-04-15 @ 11:12:29
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0