Lalalalaaaaaa

Ikväll blir de fest, de blir nog kuligt=) Fast egentligen är jag la för trött för att festa & för fattig oxå för den delen men de skiter ja i nu ;) Donna mår bra & svullnaden har gått ner så får vi hoppas blodprovet är bra på tisdag.. Syrran är hemma från sjukhuset, oxå positivt!! Men lilla Tingen är inte så bra eller jo hon är ju bra men inte hennes tass=( Va fasen hon  nu gjort me den de vet ja inte men nåt fel är de.. blir galen av att inte veta varför hon haltar ena stunden men inte andra & så står hon & håller upp sin tass, fan att hon jämt åker på allt.. oturs hunden nummer ett.. så de blir veterinären för henne oxå till veckan, ruinerad totalt blir man ju då.. Men huvudsaken är att hon blir bra såklart!!



Gud så fin ja är när ja rider haha**Not**

Imån blir de ut på hemlig road-trip............. Undra vad man kan ha me sej hem när man kommer då haha... Ha en bra helg brudar!!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas du hade kul igår :)

Skönt att syster mår bättre och Donna med, så får vi hoppas på att Ting blir bra snart..

Haha vilken snygging som rider :P

2010-04-11 @ 10:45:19
URL: http://fridaonelly.blogg.se/
Postat av: Maria

Så fin så kram!

2010-04-11 @ 19:33:01
Postat av: Baroness

Fy faan vad jag blir avundsjuk på att du har möjlighet att rida! Har alltid älskat det, och har inte ridit sen jag var 10 år! På tal om Tingen, tror du seriöst att det är något fel, eller har du också en hund som borde söka in på dramaten? Du kan säkert se skillnaden, men man undrar ju när det bara är ena stunden och sen ingenting! Pussokram!

2010-04-13 @ 21:38:36
URL: http://baroness.wblogg.se
Postat av: Lina

Hehe du kan komma & rida sen när man skaffat hästar nån gång kanske :) de är allt mysigt & rida :) Jo de är nåt fel på henne, vet bara inte vad.. finns en hel del sjukdomar då dom haltar från & till så man vet ju aldrig.. ska förklara mer i mitt blogg inlägg sen.. Kraaam



Frida nu va du bra ironisk va haha.. långt ifrån snyggt haha!!

2010-04-15 @ 10:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0