Veterinärer & annat...

Oj vad jag bloggar på bra ;) **NOT** Alla kort i detta inlägget är mobilkort(sämre kvalite) förutom de sista kortet.. Hmm nu ska ja börja med att säga att snacka om att ja aldrig innan vart hos veterinären såhär mycke me hundarna innan, verkar va nån slags otur över oss nu asså.. Började me vaccination på dom alla, därefter blev Donna biten av en huggorm, sen va de tillbaks till veterinären för att ta blodprov & se så alla organ va som dom skulle..



En söt T-shirt ;)

Sen var de Tingen som blev halt i påsk, in på veterinären med henne som fick medicin som inte hjälpte ett dugg.. Tillbaks in en vecka senare för ny undersökning & så blev de antibiotika och annan medicin för att dom trodde hon fått infektion i skelettet, hon har inte haltat alls sen hon börjat med antibiotikan men så häromdan så va klon helt plötsligt nästan helt av, in till veterinären igen där dom tog bort hennes klo och har konstaterat att det antagligen vart den som orsakat allting... Bara att dom inte sett de.. & de kan inte ha vart lätt å se eftersom även ja kollat hennes klor & jag trodde ju de berodde på den klon från början, att ja kunde ha så rätt... Synd som tusan bara för hade dom bara tagit bort den från början hade de inte behövt bli såhär långdraget.. Nu går hon med bandage & på mer medicin å mera vila.. Så efter detta hoppas vi att detta är över! Men oj så ont hon hade igår, pep hela tiden efter veterinären & ja tyckte såå synd om henne.. Dom sa att hon kommer ha ont nu i början..



Tingen helt väck hos veterinären, precis vaknat upp..


En positiv sak är iaf att hon slipper ta bort sin knöl, dom tog nytt prov på gen igen & det är bara fettceller vilket massvis hundar får i den åldern & dom är inte farliga sa dom nu så då får vi tro på de.. Sen va de in på röntgen med Lilo, med ett positivt resultat som tur va!! Sen va de vaccination på Nikki & nu på Tisdag är Tindra inbokad hos veterinären för att kolla upp om hon har nedsatt sköldkörtelfunktion..



Hihi...

De här med Tindra asså.. De gör mej galen!! För de känns verkligen som de är nåt me henne.. De har de gjort länge & vi va påväg att kolla de för nåt år sen men veterinären tyckte de va onödigt så vi avstod men nu måste ja bara få veta om de är nåt fel på henne eller inte.. Eftersom ja inte kan släppa de så måste ja bara kolla upp de.. Hon får knappt nån mat & hon får motion, ändå är hon överviktig?? Hur går de ihop? Hon är seg på promenaderna & lunkar efter som en gammal tant(ibland, inte alltid) & detta har pågått länge nu.. Humörsvängningar har hon oxå.. Detta är symtom på de jag misstänker men känns ändå som ja inbillar mej.. Två av hennes syskon är ju oxå tjocka, dubbelt är va Tindra är.. Dom andra i kullen vet jag inte.. Så vi ska ta blodprov på Tisdag & se om de är detta eller om de är nåt annat eller om hon bara är sån?? Men tycker ändå de är konstigt...



Nikki på morgonen ;)



Haha..

Hitta en Huggorm på vår tomt imorse=( En död.. Ja & Lilo hitta den.. Kryllar säkert av dom hos oss nu=( Särskilt me tanke på att Donna blev biten oxå.. Har pratat me Anders som kan de där me ormar riktigt bra.. Och tyvärr låter de som ormarna älskar vårt ställe=( Vår stenmur, perfekt för dom.. Höga gräset, skogsdungen, ja alla ställen där dom trivs ju för fan.. Inte bra!! Så ja ska allt spana efter dom för ja tycker dom är coola men ja vill ändå inte ha dom nära oss!! För hundarnas skull.. Så om ja ser nån ska ja kanske flytta den eller nåt haha.. nej ja vet inte men hade ju kunnat låna en orm krok av Anders å lägga den längre bort.. Fan tänk om dom lägger ungar i vår tomt!!



Min nya T-shirt, örn älskare som jag är :) Hade lätt velat va en örn!! Snacka om frihet :)

I gbg sist så gjorde ja en pinsam sak, ovanligt att ja gör de haha.. Ja stod på Grönsakstorget med Lilo & Nikki & de kommer fram en som frågar på Engelska om ja vet vart Grönsakstorget ligger... & vad svarar jag??? Haha jag svarade Nej för ja fatta inte att de va där ja va**asg** Shit va kul, skrattade gott åt mej själv! Snacka om kass Göteborgare ;)



Pajen först haha, de är hennes nya smeknamn förresten, vafan får ja allt ifrån??? Nikki-Paaaaj ;)





Huggormen ja hitta imorse...



En av Nikkis burar, sova på den gör vi gärna oxå ;)



Snart fyller ja år hihi... Börjar faktiskt bli lite pirrigt hihi, vet inte ens varför :) :) Bra att fylla 25, de lär ja ju komma ihåg iaf haha, jämnt å bra antal, slipper ja tveka på om ja är 23 eller 24 längre**asg** Fylla år betyder PAKET!!!! Jag är som en unge på julafton när de gäller paket, såååå kul=) =) =)



En av mina Favorit kort på Tingen.. När hon har badat & haft kul en sommar för några år sen..
Hoppas verkligen hon får ha kul denna sommaren oxå, hon älskar att bada min ängel! Bli frisk nu!!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vi får verkligen hoppas ni slipper springa hos veterinären mer nu...

Och det med huggormen är läskigt, usch!!

Hihi japp snart fyller du år, då blir de party =)

2010-05-20 @ 22:12:46
URL: http://fridaonelly.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ja uscha nu får det räcka med veterinären för er del.. Och hoppas ormarna håller sig borta, inte kul alls att ha dom när ni har hundar, de är förståligt! Fyaa. Alltid lika fina kort. =)

Wihoo för Lina som snart fyller år! =))

2010-05-21 @ 12:28:55
URL: http://eddietheonlyone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0